Luc Tillemans (Antwerp World Diamond Centre) over het succesvolle partnership met Multi Masters Group:

“Multi Masters Group slaagt erin om een familiaal personeelsbeleid te combineren met een correcte dienstverlening”

Wens je onmiddellijk met een medewerker te spreken?

Luc Tillemans van Antwerp World Diamond Centre (AWDC) is heel tevreden over de samenwerking met Multi Masters Group.

Het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) is de koepelorganisatie van de Belgische diamantsector. Het kantoorgebouw van het AWDC bevindt zich – hoe kan het ook anders – in het hart van de Antwerpse Diamantwijk. Om dat kantoor dagelijks te laten schitteren doet AWDC beroep op Multi Masters Group. Luc Tillemans van het Antwerp World Diamond Centre vertelt ons over de vele facetten van deze samenwerking.

Schitterend kantoor

Het AWDC behartigt de belangen van de Belgische diamantsector. Dat doet de organisatie bijvoorbeeld door Antwerpse handelaars te vertegenwoordigen op diamantbeurzen over heel de wereld, van Las Vegas tot Hongkong. “Antwerpen is niet voor niets de grootste diamanthub ter wereld”, vertelt Senior Manager Operations Luc Tillemans. “Zo’n 80% van alle ruwe en 50% van alle geslepen diamanten passeert hier. Onze missie bestaat eruit om die bloeiende handel te stimuleren en te onderhouden.”.

De schoonmaakdivisie Cleaning Masters van Multi Masters Group verzorgt de schoonmaak in het Antwerp World Diamond Centre (AWDC).

Het AWDC engageert zich daarnaast voor een eerlijke en transparante diamanthandel wereldwijd. “Zo is België, mede dankzij onze inzet, een van de voortrekkers in de strijd tegen de bloeddiamant uit conflictgebieden”, vertelt Luc Tillemans.

Het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) zet transparantie en kwaliteit dus voorop. Op diezelfde waarden is ook het partnerschap met Multi Masters Group gestoeld. “Multi Masters Group overtuigde door hun integere aanpak. Tijdens de aanbesteding lieten ze zich niet meeslepen in een onrealistische prijzenslag, maar kozen ze resoluut voor kwaliteit en openheid. Die waarden zijn voor ons erg belangrijk.”

Aanvulling voor vast personeel

Het Antwerp World Diamond Centre schakelde Multi Masters Group in om hun twee vaste schoonmaakmedewerkers bij te staan. “We zochten een manier om meer flexibiliteit te garanderen tijdens piekmomenten of afwezigheden. De mensen van Multi Masters Group vullen dus ons eigen schoonmaakteam aan.”

De schoonmaakdivisie Cleaning Masters ging op zoek naar de juiste match voor de vaste ploeg van het AWDC, met succes. Dat is volgens Luc Tillemans meteen ook een van de sterkste punten van Multi Masters Group: “Je merkt dat ze voeling hebben met hun personeel. Dankzij hun mensenkennis en nauwkeurige selectie zijn onze beide teams perfect op elkaar ingespeeld.”

Multi Masters Group toonde alle begrip voor de situatie en paste zich zonder morren aan. Zo hoort het: de klant bijstaan in moeilijke momenten.”

Familiale houding naar Antwerp World Diamond Centre én naar de werknemers toe

In een branche waar alles rond mensen draait, trekt Multi Masters Group steeds de kaart van een menselijke aanpak. “Teamleidster An begeleidt de cleaning masters geweldig. Dat zit vooral in de kleine dingen. Zo schrikt ze er niet voor terug om zelf in te springen wanneer het nodig is of om haar collega’s een lift te geven naar huis.”

Op die manier houdt Multi Masters Group de afstand tot elk personeelslid zo klein mogelijk. “Door bijvoorbeeld een kleine attentie aan te bieden voor de feestdagen. Maar ook door aandacht te hebben voor het persoonlijk leven van hun personeel”, verduidelijkt Luc. “Toen een van onze cleaning masters bijvoorbeeld om familiale redenen vakantie wou nemen, reageerden ze begripvol door de vakantie te verlengen en meteen voor vervanging te zorgen.”

Aan dit menselijk aspect hecht Luc veel belang: “Ik maak er zelf een punt van om iedereen op de werkvloer respectvol te behandelen. Multi Masters Group slaagt erin om een familiaal personeelsbeleid te combineren met een correcte dienstverlening.”

Een dienstverlening uit de duizend

Vrijwel gelijktijdig met Cleaning Masters nam Luc ook Hygi Masters aan boord. “Toen we de overstap moesten maken naar een nieuwe ongediertebestrijder was er voor mij eigenlijk geen twijfel. We waren tevreden over Multi Masters Group, dus het was een logische stap om ook voor deze service op hen te vertrouwen.”

Hygi Masters draagt volgens Luc de kenmerkende Multi Masters Group-waarden uit. “Voor ons is het duidelijk: de vlotte en open dienstverlening komt terug in elke tak van de groep. De hygi master die hier langskomt is net zoals alle cleaning masters altijd vriendelijk, punctueel en levert uitstekend werk.” De hands-on aanpak verdient volgens Luc ook enkele lovende woorden: “Als ik dringend een vraag heb, volstaat een telefoontje. Ik hoef geen maand te wachten en krijg zo snel mogelijk hulp. De dag van vandaag is dat best zeldzaam.”

Cleaning Masters - de schoonmaakdivisie van Multi Masters Group - verzorgt tot ieders tevredenheid de schoonmaak in het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) in Antwerpen.

Antwerp World Diamond Centre apprecieert betrokkenheid en discretie

Discretie is een belangrijk gegeven in de diamantsector. Luc vertelt: “In het kantoor van Antwerp World Diamond Centre (AWDC) besteden we veel aandacht aan veiligheid. Multi Masters Group heeft dat goed begrepen en rekruteert met grote zorg de juiste mensen.” Daar is de goede band die Multi Masters Group onderhoudt met elk personeelslid natuurlijk niet vreemd aan. “Ik ben ervan overtuigd dat hun werknemers zich niet miskend of genegeerd voelen. De afstand tussen personeelslid en werkgever is klein, de betrokkenheid des te groter. Daar plukken wij als klant mee de vruchten van.”

“De afstand tussen personeelslid en werkgever is klein, de betrokkenheid des te groter. Daar plukken wij als klant mee de vruchten van.”

Schoonmaakbedrijf Cleaning Masters - een divisie van de facilitaire dienstverlener Multi Masters Group - verzorgt de schoonmaak in het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) in Antwerpen.

Terugschroeven of een tandje bijsteken?

Ook het voorraadbeheer van producten en materialen laat Luc met een gerust hart over aan Multi Masters Group. “Cleaning Masters koopt alles voor ons aan bij de leverancier. Dat is voor ons een pak minder werk.”

Die gepersonaliseerde service trok Multi Masters Group ook door in moeilijkere periodes. “De uitbraak van het coronavirus zorgde voor onvoorspelbare scenario’s. Enerzijds moesten we de schoonmaak terugschroeven omdat er niemand op kantoor was, anderzijds moesten we een tandje bijsteken om kritieke zones te desinfecteren. Multi Masters Group toonde alle begrip voor de situatie en paste zich zonder morren aan. Zo hoort het: de klant bijstaan in moeilijke momenten.”

Antwerp World Diamond Centre ziet geen reden om te veranderen

Nu het AWDC tevreden gebruik maakt van twee diensten binnen Multi Masters Group kijkt Luc rooskleurig naar de toekomst. “Als je iets moois hebt opgebouwd met een partner, waarom zou je dat veranderen? We genieten nu van een uitstekende service. Wie weet waarvoor we in de toekomst nog beroep kunnen doen op Multi Masters Group?”

AWDC in het kort

  • Officiële koepelorganisatie van de Belgische diamantsector.
  • Gevestigd in het Antwerpse Diamantkwartier.
  • Samenwerking met Cleaning Masters voor de schoonmaak van de kantoren.
  • Samenwerking met Hygi Masters voor de ongediertebestrijding.

Overtuigd?

Terug naar boven