JAVA Foodservice over schoonmaak en groenonderhoud: “Multi Masters Group levert continuïteit en structuur”

JAVA Foodservice werkt sinds vorig jaar samen met Multi Masters Group voor de schoonmaak van de kantoren en het groen- en parkingonderhoud. Wat vindt het voedingsbedrijf van dat partnership met de facilitaire dienstverlener? Wij vroegen het aan Gunther Robeets, facilities coördinator bij JAVA Foodservice.

Gunther Robeets (facilities coördinator) bij JAVA Foodservice) werkt samen met 2 divisies van Multi Masters Group: Cleaning Masters voor de schoonmaak van de kantoren, Green Masters voor het groen- en parkingonderhoud.
Gunther Robeets (facilities coördinator bij JAVA Foodservice)

JAVA Foodservice is een voedingsbedrijf met 95 jaar ervaring. Onder meer daardoor behoort het tot de top van de Belgische foodservicemarkt. Sinds een vijftal jaar maakt het deel uit van de internationale Sligro Food Group.

JAVA Foodservice zoekt kwaliteit en knowhow

Onze schoonmaakdivisie Cleaning Masters zorgt bij JAVA Foodservice voor de schoonmaak van de kantoren. Green Masters neemt het groenonderhoud en het parkingonderhoud voor zijn rekening. Het eerste contact vond plaats in 2019. “Wij waren net op zoek naar een externe partner voor de schoonmaak”, zegt Gunther Robeets. Hij had overigens specifieke wensen voor het nieuwe schoonmaakbedrijf. “Kwaliteit en knowhow. In vergelijking met andere poetsfirma’s wist Multi Masters Group de meeste hokjes af te vinken.”

“Je merkt dat Multi Masters Group extra moeite doet om ons zoveel mogelijk te ontzorgen.”

1 contactpersoon voor alle diensten

Een van de gebouwen in Rotselaar ligt aan een bosrand. Dus gingen Robeets en co ook in zee met Green Masters voor het snoeiwerk en het onderhoud van de parking. Het contact voor de verschillende diensten verloopt via één persoon. “Dat klopt, voor een dringende vraag kan ik haar steeds rechtstreeks bereiken. Binnen de 24 uur is elke situatie opgelost of beantwoord.”

Cleaning Masters verzorgt de schoonmaak van de kantoren bij JAVA Foodservice.

De samenwerking met Multi Masters Group ging van start in het coronajaar 2020. Bijgevolg kregen de schoonmakers en schoonmaaksters meteen de kans om een van hun andere troeven te tonen: flexibiliteit. “Door hun flexibele optreden konden we de bedrijfscontinuïteit voor onze medewerkers behouden.”

Prijs-kwaliteitsverhouding

Wilt u ook weten wat Gunther Robeets van JAVA Foodservice verteld heeft over de prijs-kwaliteitsverhouding van Multi Masters Group? En over wat hij nog meer verwacht van een facilitaire dienstverlener? Of hoe de strijd tegen corona dan concreet werd aangepakt? Lees dan de volledige getuigenis van Gunther Robeets via deze link.

Terug naar boven