Poetsen in scholen: waarom onderwijsinstellingen best beroep doen op een professionele partner

Poetsen in scholen, het is een tijdrovende taak. Om nog maar te zwijgen van de andere facilitaire diensten zoals technisch onderhoud, groenonderhoud, ongediertebestrijding, beveiliging … Dat vraagt om een goede organisatie en follow-up. Een professionele facilitaire partner neemt het volledige plaatje in handen en zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt. En dat heeft zo zijn voordelen voor uw school. Wij sommen ze graag voor u op.

Poetsen in scholen gebeurt best door een professionele partner. Eentje zoals Multi Masters Group. Schoonmaak - schoonmaker - stoelen poetsen

Poetsen in scholen: een professionele partner neemt het volledig in handen

Met de steeds toenemende eisen die aan scholen gesteld worden, is het zaak voor de schooldirecties en de inrichtende macht om ervoor te zorgen dat hun gebouwen goed worden onderhouden en efficiënt worden beheerd. Zo geraken de takenlijsten voor schoonmaak- en onderhoudsteams in een schoolomgeving al snel goed gevuld. Zeker in de meer verouderde schoolgebouwen. Een facilitaire partner neemt de volledige coördinatie van het facility management op zich en weet perfect wat hij moet doen, hoe hij dit moet doen en hoeveel tijd bijvoorbeeld het technisch onderhoud en het poetsen in scholen in beslag neemt.

Expertise

De schoonmaak coördineren, herstellingen opvolgen, werkplanningen opstellen, kwaliteitscontroles uitvoeren, … Het facilitaire onderhoud van een school vraagt niet alleen een flexibele ingesteldheid, maar ook de nodige expertise. En die heeft een facilitaire partner als Multi Masters Group in huis. We hebben de juiste kennis doorheen de volledige facilitaire cirkel. Van milieubewust schoonmaken tot groenonderhoud op maat en de nodige veiligheidsvereisten van technische installaties.

Een facilitaire partner verhoogt de veiligheid

Een schoolomgeving moet niet alleen een inspirerende omgeving zijn, ook veiligheid is een absolute must. Voor de leerlingen, maar zeker ook voor het personeel en de bezoekers. Een goed onderhouden gebouw is daarbij de basis. Een facilitaire partner helpt u om potentiële veiligheidsrisico’s preventief in kaart te brengen en te verminderen. Van gebrekkige technische installaties, structurele problemen en zelfs brandrisico’s is dan geen sprake meer.

Geef uw school een groen imago

Een vooruitstrevend imago geven aan uw school? Ook daarvoor is een facilitaire dienstverlener als Multi Masters Group uw ideale partner. Poetsen in scholen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, energiezuinige verlichting, afvalbeheer, waterbesparing, … Allemaal zaken die uw school niet alleen helpen om de milieu-impact te verminderen maar ook de energierekening te verlagen.

Poetsen in scholen - schoonmaker - schoonmaak - moppen - veiligheidssignalisatie - Cleaning Masters - Multi Masters Group

Poetsen in scholen door professionals: uw leerlingen en personeel profiteren mee

Een schoolomgeving en haar gebouwen spelen een essentiële rol in het creëren van een omgeving waar leerlingen en personeel optimaal kunnen presteren. Een schoolgebouw van slechte kwaliteit kan leerlingen en leerkrachten zelfs belemmeren in het studeren en onderwijzen. Goed onderhouden gebouwen daarentegen, creëren een aangename omgeving en kunnen leiden tot verhoogde aanwezigheid, meer concentratie, motivatie en zelfvertrouwen. Met andere woorden, factoren die de schoolprestaties aanzienlijk kunnen bevorderen.

Het inschakelen van een professionele facilitaire partner helpt scholen bij het creëren van een schone, veilige en comfortabele omgeving voor iedereen die de school bezoekt. Denk maar aan regelmatige schoonmaak– en onderhoudstaken om te beginnen, maar ook groenonderhoud, ongediertebestrijding en beveiliging.

Terug naar boven