Springbok 6: ontdek de zesde editie van het magazine van Multi Masters Group

Springbok 6 is uit. In de zesde editie van Springbok, het halfjaarlijkse magazine van Multi Masters Group, kom je al bladerend te weten wat onze klanten te vertellen hebben over de samenwerking, welke innovaties we introduceren, wat onze ecologische initiatieven zijn, hoe onze medewerkers hun job bij Multi Masters Group ervaren en nog veel meer.

Springbok 6

  • Stad Roeselare vond met Cleaning Masters de juiste facilitaire partner: “De waarden en normen van Cleaning Masters sluiten aan bij de onze en dat zie je aan het geleverde werk.”
  • APK Group zocht en vond ontzorging bij Multi Masters Group: “We willen graag zo blijven samenwerken in de toekomst.”
  • YouBuild vond met Multi Masters Group een partner die voor het totaalplaatje zorgt: “We kunnen rekenen op een totaalpartner met een flexibele planning.”
Springbok 6 - magazine - Multi Masters Group

Ongediertebestrijding in vraag en antwoord

Ongedierte in uw gebouwen, u kan het missen als de pest. U kan dus maar beter voorkomen dat het zich nestelt in of rond uw gebouwen. Maar ook als het te laat is, staat Hygi Masters voor u klaar. Wat kan u verwachten van onze dienstverlening, hoe gaan we te werk en wat houdt het CEPA-certificaat zoal in? U komt het te weten in 4 vragen en antwoorden.

Schoonmaak van 40.000 vliegtuigen per jaar

Onze mobility masters zorgen voor een vliegensvlugge schoonmaak van 40.000 vliegtuigen per jaar. Achter al die schone vliegtuigen schuilt uiteraard een (hyper)flexibele en weldoordachte planning. Onze mobility masters geven u een blik achter de schermen: van hoe de planning al maanden op voorhand wordt opgestart tot het à la minute bijsturen door onverwachte omstandigheden.

Het verhaal van dispatcher Zakaria lees je in Springbok 6

Op de luchthaven vinden we ook Zakaria terug. Hij begon als jobstudent in de schoonmaak van de vliegtuigen en groeide na zijn studie door tot dispatcher. Wij brachten een bezoek aan Zakaria op de tarmac, waar hij nu voor de planning van de schoonmaak zorgt. “Ik voel dat ik stappen aan het zetten ben in mijn carrière, dat geeft me motivatie.”

Strijd tegen single use plastics

Bij Multi Masters Group sporen we onze medewerkers niet alleen aan om correct te sorteren, we gaan ook een stapje verder. We kijken waar we als bedrijf ‘single use plastics’ kunnen verminderen en ondernemen concrete acties, samen met onze partners River Cleanup en Fost Plus.

En ook deze zaken komen aan bod in Springbok 6

  • Onze duurzame innovaties waarvan onze klanten mee profiteren.
  • De nieuwe merkpositionering van ons Franse moederbedrijf Samsic Facility.
  • Het Nederlandse Van Alem Schoonmaak (in 2021 overgenomen door Multi Masters Group) ondergaat rebranding naar Samsic Facility Nederland.
  • Onze medewerkers van Techni Masters volgden een opleiding ‘LOTOTO’ – ‘Lock Out – Tag Out – Try Out’
  • Cleaning Masters verzamelt in samenwerking met de Made Blue Foundation 612.000 liter schoon drinkwater voor ontwikkelingslanden.
Terug naar boven