Sto ziet Cleaning Masters zorg dragen voor de mens achter de schoonmakers: “Ze worden gewaardeerd en stralen dat ook uit”

Het partnership tussen Sto en Cleaning Masters, de schoonmaakdivisie van Multi Masters Group, is gebaseerd op samenwerken. Maar dan onder het motto ‘samenwerken is samen werken’. Twee partners die samen een engagement aangaan met transparante communicatie en goede afspraken als rode draad. Voor Rebecca George (zie foto), Finance, admin, HR & IT assistant bij Sto, is het duidelijk: “Als mensen oprecht zijn, dan voel je dat. Dat is ook de reden waarom ik voor Cleaning Masters koos.” Ontdek wat ze nog meer te vertellen heeft over het partnership van Sto met Cleaning Masters.

Rebecca George (Sto) is heel tevreden over de samenwerking met schoonmaakbedrijf Cleaning Masters

Werken met dezelfde visie

In september 2022 schakelde bouwproductenspecialist Sto Cleaning Masters in voor de reguliere schoonmaak van de StoShop in Gent. Nadien volgden ook het kantoorgebouw en de StoShop in Asse. Rebecca was zelf enkele jaren zaakvoerder van een schoonmaakbedrijf en wist zo wat ze wel en niet zocht in een nieuwe partner.

“Het ligt niet in mijn aard om te zeggen dat de vorige schoonmaakploeg niet goed was. Er waren wel regelmatig opmerkingen, maar het is en blijft een samenwerking. Het is dus ook aan ons om bepaalde zaken tijdig aan te kaarten. Schoonmaker is vaak een ondankbare job, dus ik vind het belangrijk dat er transparante communicatie is over de verwachtingen tussen beide partners, om zo onnodige misverstanden of frustraties te voorkomen.”

Respect voor de schoonmakers

Wat Rebecca opvalt tijdens de samenwerking, is de menselijke manier waarop Cleaning Masters omgaat met zijn personeel. “Cleaning Masters gaat op een respectvolle manier om met zijn schoonmaakteams. Door op een waardige manier met zijn eigen medewerkers om te gaan, toont Multi Masters Group ook respect naar ons als klant. De cleaning masters die hier over de vloer komen, stralen dat uit in de manier waarop ze hun job doen, maar ook in het geleverde werk en hun houding.”

Een oprechte communicatie

Het menselijke contact naar de schoonmakers is een ding, maar ook met de contactpersonen binnen Cleaning Masters heeft Rebecca een goede klik. “Communicatie is één iets, maar dan heb je natuurlijk ook de manier van communiceren. Als mensen oprecht zijn, dan voel je dat. Ik ben niet de persoon die voor salespraatjes valt. Dat is ook de reden waarom ik niet voor andere bedrijven koos.”

Een totaalpartner

Naast schoonmaak biedt Multi Masters Group nog heel wat andere diensten. En dat is Rebecca niet ontgaan. “Daardoor had Multi Masters Group een streepje voor. We weten dat we onze samenwerking kunnen uitbreiden voor onder andere glaswas of groenonderhoud. Dat die mogelijkheid er is, is een mooi voordeel.”

Terug naar boven