Techni Masters behaalt 2e plaats bij Trends Gazellen 2019

Techni Masters heeft gisteravond tijdens de uitreiking van de Trends Gazellen 2019 een 2e plaats behaald in de categorie ‘Snelst groeiende kleine ondernemingen ‚ provincie Antwerpen’. Een mooie opsteker voor de technische divisie van de Multi Masters Group. Techni Masters is gespecialiseerd in het outsourcen van technische profielen en het technisch onderhoud van gebouwen en productielijnen.

Woensdagavond vond in Duffel de jaarlijkse uitreiking van de Trends Gazellen van de provincie Antwerpen plaats. Tijdens die gala-avond zet het economische magazine de snelst groeiende bedrijven in de bloemetjes. Techni Masters kaapte de 2e plaats weg in de categorie ‘kleine bedrijven’.

De journalisten van Trends evalueren de bedrijven op groei in omzet, personeelsbestand en cashflow. Bijkomende voorwaarden zijn dat ze minstens 10 werknemers tellen en voldoende operationeel onafhankelijk zijn. Op al deze criteria scoorde Techni Masters hoog zodat het 2e eindigde. Een mooie beloning voor het team van zaakvoerder Philip Paelinck.

 

“Zonder de jarenlange inzet van onze techniekers ‚ wij noemen hen Techni Masters omdat het stuk voor stuk toppers zijn in hun vak ‚ was dit uiteraard niet mogelijk. Zij gaan dag in dag uit tot het uiterste om onze klanten de service te bieden die ze wensen. Voorts kunnen wij voortdurend rekenen op de ondersteuning van de andere divisies van de Multi Masters Group. En dan zijn er nog onze klanten. Met sommigen van hen werken we al samen sinds het prille begin. Hun vertrouwen heeft ertoe bijgedragen dat wij staan waar wij nu staan”, zegt Philip Paelinck.

Vacatures

‘Technieker’ staat anno 2019 op de lijst van knelpuntberoepen. “Een van onze grootste uitdagingen is het vinden van de beste techniekers. Wij werven niet zomaar eender wie aan. Enerzijds evalueren we natuurlijk de technische bagage en ervaring van de kandidaat. Anderzijds vinden wij het heel belangrijk dat er een klik is tussen onze klant en ons bedrijf, maar ook met elke individuele technieker. Wij wachten liever iets langer met het opstarten van een project dan dat we de foute man/vrouw inzetten. Dankzij onze sterke groei hebben wij voortdurend vacatures openstaan. Eens we de juiste technieker gevonden hebben, zorgen we dat hij alles heeft wat hij nodig heeft. Elke technieker krijgt bij ons een uitrusting en werkmateriaal, waaronder een persoonlijke materiaalkist.”

Techni Masters zag vijf jaar geleden het levenslicht binnen de schoot van de Multi Masters Group. Als specialist in outsourcing van technische profielen en het technisch onderhoud van gebouwen en productielijnen vormt het een belangrijk onderdeel van het facilitaire totaalconcept dat de Multi Masters Group aanbiedt. Samen met Techni Masters kent ook de hele groep de laatste jaren een forse groei. “De bedoeling is dat het hier ook niet stopt”, zegt Philip Paelinck. “Zoals het echte gazellen betaamt, hopen wij de volgende jaren nog grote sprongen voorwaarts te maken. Met Techni Masters, maar ook met de andere divisies en dus ook met de hele Multi Masters Group.”

Wil je als technieker aan de slag bij Techni Masters? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Terug naar boven