Trends Gazellen 2021: mooi resultaat voor Mobility Masters en Techni Masters

De uitreiking van de Trends Gazellen 2021 werd met veel aandacht gevolgd bij Multi Masters Group. Met Techni Masters en Mobility Masters waren twee divisies van de facilitaire dienstverlener genomineerd. Beide bedrijven behaalden een knap resultaat. “Dankzij de inzet en de flexibiliteit van onze masters”, zegt Philip Paelinck, managing director van Multi Masters Group.

De Trends Gazellen zijn de jaarlijkse prijzen van Trends. Het economische magazine beloont de bedrijven die de laatste vijf jaar het sterkst gegroeid zijn. Woensdagavond gebeurde dat voor de provincie Antwerpen tijdens een tv-uitzending op Kanaal Z.

Trends Gazellen 2021: mooi resultaat voor Mobility Masters en Techni Masters.
Trends Gazelles 2021: beau résultaat pour Mobility Masters et Techni Masters

Techni Masters: tweede nominatie voor Trends Gazellen

Techni Masters was met zijn nominatie voor de Trends Gazellen 2021 niet aan zijn proefstuk toe. In 2019 kaapte de specialist in het outsourcen van het industrieel onderhoud van productie-installaties en het facilitair onderhoud van gebouwen een knappe tweede plaats weg in de categorie ‘Kleine bedrijven’. “Dit keer waren we genomineerd voor de ‘Middelgrote bedrijven’. Onze 36e plaats in die categorie geeft aan dat we weer een flinke stap vooruit hebben gezet.”

Trends Gazellen 2021: Techni Masters eindigt 36e in de categorie Middelgrote bedrijven.

Mobility Masters in mooi gezelschap

Het verhaal van Mobility Masters is zo mogelijk nog opmerkelijker. De specialist in het reinigen van vliegtuigen, treinen, trams en bussen en het verwijderen van graffiti ontving dit jaar zijn eerste nominatie voor de Trends Gazellen. “En meteen in de categorie ‘Grote bedrijven’. Het is toch wel straf dat een bedrijf dat nog maar bestaat sinds december 2014 in het klassement van de Trends Gazellen meteen opduikt tussen grote namen als Pfizer, Tesla, Atlas Copco en noem maar op. Deze achtste plaats bewijst dat we met onze innovatieve manier van werken op de goede weg zijn.”

Mobility Masters eindigt achtste in de Trends Gazellen 2021 in de categorie 'Grote bedrijven'.

“Een geheim recept voor succes bestaat niet.
Het is dankzij het harde werk van onze masters
dat we zulke mooie resultaten behalen.”

Eén groep die twee bedrijven levert voor de nominaties van de Trends Gazellen, dat gebeurt niet zo vaak. Dat doet vermoeden dat Multi Masters Group een of andere succesformule heeft uitgedokterd. “Een geheim recept voor succes bestaat niet. Wel hebben we er twee jaar geleden voor gekozen om vier bedrijfswaarden naar voor te schuiven. Alle medewerkers van onze tien divisies brengen die elke dag opnieuw in de praktijk. We noemen hen dan ook vol trots ‘masters’. Het is dankzij hun harde werk dat we zulke mooie resultaten behalen.”

Op naar 3 nominaties voor de Trends Gazellen?

“Deze twee nominaties voor de Trends Gazellen zijn de bevestiging dat we de goede richting hebben gekozen. Maar ze mogen geen eindpunt zijn. We blijven uitkijken naar nieuwe kansen, naar manieren om onze dienstverlening nog te verbeteren. Op onze lauweren rusten, gaan we dus zeker niet doen. We mogen nu heel even genieten, dat hebben onze masters wel verdiend, maar daarna gaan we opnieuw hard werken. Wie weet, misschien zijn dan volgend jaar drie divisies van de Multi Masters Group genomineerd voor de Trends Gazellen.”

Benieuwd hoe we u kunnen ontzorgen? Neem contact met ons op.

Wilt u de uitreiking van de Trends Gazellen (opnieuw) bekijken, klik hier.

Terug naar boven