Multi Masters Group innoveert met de auum-s: het duurzame alternatief voor wegwerpbekers

Voor 41% van de werknemers is het afwassen van hun tas, beker, glas of mok op het werk een karwei. Wij hebben een oplossing: de auum-s. Veel bedrijven gebruiken nog steeds kartonnen of plastic bekers. De auum-s biedt u een duurzaam alternatief voor wegwerpbekers.

Nieuwe technologie

Technologie evolueert in een razendsnel tempo. Om mee te zijn met alle veranderingen in de markt is onze afdeling Operations Excellence dagelijks bezig met het zoeken, bedenken en implementeren van nieuwe manieren om onze dienstverlening nog efficiënter en duurzamer te maken. En dat over alle divisies binnen Multi Masters Group. De innovatie die we in dit artikel voorstellen, is de auum-s: de compacte ‘vaatwasmachine’ voor uw bekers en glazen met een economische en ecologische reinigingstechnologie. En voor wie nog steeds kartonnen en plastic bekers gebruikt: de auum-s biedt een duurzaam alternatief voor wegwerpbekers.

Cookie instellingen aanpassen

De auum-s: de compacte ‘vaatwasmachine’ ter vervanging van wegwerpbekers en traditionele tassen

Voor 41% van de werknemers is het afwassen van hun tas of glas op het werk een karwei. Dankzij de auum-s, die wij als officiële auum-partner voor België in uw gebouwen kunnen plaatsen, kan het sneller, eenvoudiger en duurzamer. Gemiddeld drinkt een werknemer ongeveer 3 drankjes per dag. Voor een bedrijf van 100 werknemers komen we al snel aan bijna 66.300 drankjes per jaar (en dus ook 66.300 afwasbeurten of wegwerpbekers per jaar).

De auum-s is speciaal ontworpen om een uniek type glas te reinigen, namelijk het Bodum-glas. Dit is bruikbaar voor zowel koude als warme dranken. De auum-s optimaliseert het reinigingsproces en vermindert het waterverbruik, de energiebehoefte en de algehele belasting voor het milieu aanzienlijk.

Hoe reinigt de auum-s de glazen?

Dat gebeurt in amper 20 seconden. Dankzij de revolutionaire technologie reinigt, desinfecteert en droogt de auum-s een glas in 20 seconden, met amper 10 centiliter water en zonder chemicaliën. Het glas wordt gedesinfecteerd met droge stoom tot meer dan 140°C, wat zorgt voor een zeer grondige reiniging, waarbij tot 99,9% van de micro-organismen (virussen, ziektekiemen, bacteriën, schimmels, …) worden geëlimineerd. Deze gepatenteerde SmartCleaning-technologie revolutioneert het reinigen en het gebruik van vaatwassers in bedrijven en zet duurzaamheid centraal.

auum-s - duurzaam alternatief voor wegwerpbekers

Personaliseerbare, dubbelwandige Bodum-glazen

Met de auum-s maken we komaf met wegwerpbekers en zetten we volop in op herbruikbare Bodum-glazen. Universeel ontworpen voor een optimale reiniging. Elk toestel komt met een set glazen van 25 centiliter. De voordelen? Het glas is isolerend en dubbelwandig, het is geschikt voor alle soorten dranken en het kan eindeloos worden hergebruikt. Daarenboven is het zelfs mogelijk om het glas te personaliseren, met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of zelfs de namen van de collega’s.

De auum-s in een notendop

  • Snel: reinigt, desinfecteert en droogt een glas in 20 seconden.
  • Natuurlijk: werkt met stoombehandeling bij 140°C zonder chemicaliën.
  • Milieuvriendelijk: verbruikt slechts 10 centiliter water en 12Wh per cyclus.
  • Effectief: de SF2H-gecertificeerde ontsmetting desinfecteert zelfs Covid.
  • Geldbesparend: de Bodum-glazen (25 centiliter) vervangen de talloze kartonnen of plastic wegwerpbekers.
  • Modern: kantoorruimtes, vergaderlokalen, co-working spaces, hotels, scholen, … De auum is overal eenvoudig te plaatsen, neemt niet veel plek in (en ziet er bovendien goed uit!).

Wist u dat …

De afkorting auum staat voor ‘Arrêtons l’Usage Unique Maintenant’, vrij vertaald: Laten we het gebruik van wegwerpbekers nu stoppen. Daar gaan we voor!

Terug naar boven