CAW Noord-West-Vlaanderen vindt in Cleaning Masters een betrouwbaar vangnet: “We kunnen snel schakelen”

Sinds 2021 bouwen CAW Noord-West-Vlaanderen en Cleaning Masters aan een partnership in wederzijds vertrouwen. Onze masters zorgen er voor de schoonmaak en glaswas van de personeelsgebouwen. Facility manager Jens Jaecques (zie foto) verklaart de succesformule van de samenwerking. “Samengevat is Cleaning Masters een betrouwbare, transparante en kwalitatieve partner.”

CAW en de zoektocht naar de juiste partner

Het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) biedt laagdrempelige hulp aan mensen die het moeilijk hebben op alle vlakken in hun leven. Daarvoor kunnen ze terecht in de vele gebouwen van de hulporganisatie. Om een vertrouwelijke uitstraling te garanderen, zorgen onze cleaning masters er voor de schoonmaak en glaswas van de verschillende sites in de regio Noord-West-Vlaanderen.

Jens Jaecques - facility manager bij CAW Noord-West-Vlaanderen - is heel tevreden over zijn keuze voor Cleaning Masters als schoonmaakpartner.

Jens Jaecques, Facility manager bij CAW Noord-West-Vlaanderen, vertelt over de samenwerking: “We deden een rondvraag bij enkele van onze partners. Met wie poetsten zij en hoe verliep de samenwerking? Stabiliteit, kwaliteit en flexibiliteit waren de kernwoorden in onze zoektocht en die zaken vonden we allemaal terug bij Cleaning Masters.”

“Stabiliteit, kwaliteit en flexibiliteit waren de kernwoorden in onze zoektocht en die zaken vonden we allemaal terug bij Cleaning Masters.”

Échte schoonmaakhulp

Dankzij de samenwerking met onze schoonmaakdivisie heeft Jens heel wat tijd over voor andere zaken. “Cleaning Masters ontzorgt ons echt. Ik moet niet meer denken “Straks is het weer zomer, hopelijk wordt niemand ziek. Of wat met Kerstmis?” Daarmee moet ik nu niet meer bezig zijn. Dat geeft me extra tijd voor andere zaken.”

Vertrouwen staat centraal bij CAW

In een organisatie als het CAW speelt vertrouwen een sleutelrol. Bij de relatie met hun cliënten, maar zeker ook tijdens de samenwerking met externe partners, zoals Cleaning Masters. “Uiteindelijk laat je wel mensen binnen in je kantoorgebouw. Alle cliëntinformatie zit dan wel achter slot en grendel, maar toch laat je ze binnen op plekken waar veel staat en ligt. Dankzij onze vertrouwensrelatie met Cleaning Masters weten we dat we ons daar geen zorgen over hoeven te maken.”

CAW Noord-West-Vlaanderen - schoonmaak kantoren - Cleaning Masters

Garantie op kwaliteit

Met Cleaning Masters heeft het CAW ook een garantie op kwaliteit op zak. “We hebben net een nieuw gebouw opgestart in Oostende. Cindy (inspectrice bij Cleaning Masters) heeft er de eerste schoonmakers opgestart en was er ook de eerste week aanwezig. Je weet dat als zij er is, dat het wel in orde komt. Cleaning Masters garandeert een kwaliteitslabel aan onze organisatie.”

Ook duurzaamheid staat centraal in de samenwerking. “Met Cleaning Masters weten we dat we samenwerken met een duurzame partner. Ik weet dat ze met dezelfde leverancier werken als onze interne poetsdienst. Zo weet je dat je met dezelfde producten kuist en dezelfde filosofie onderschrijft.”

Een samenwerking om op te bouwen dus. “Mochten we niet tevreden zijn, zouden we dat niet doen. Er zijn veel poetsfirma’s. Dat we onze opdracht met Cleaning Masters uitbreiden, zegt toch wel iets.”

Terug naar boven