Samenwerken met een facilitaire dienstverlener met landelijke dekking: ontdek de 5 voordelen

Het uitbesteden van de facilitaire taken in uw bedrijf of organisatie is als een last die van uw schouders valt. U heeft weer tijd voor andere zaken, terwijl wij de facilitaire kant op ons nemen. Heeft u meerdere vestigingen verspreid over het land? Dan wil u natuurlijk niet voor elk apart gebouw een andere partner zoeken. Een facilitaire dienstverlener als Multi Masters Group biedt een landelijke dekking. En dat biedt tal van voordelen. Ontdek ze hier.

Een facilitaire dienstverlener met landelijke dekking - groenonderhoud - Multi Masters Group

1. Een facilitaire dienstverlener met landelijke dekking is flexibel in uitbreiding

Twee van de grootste voordelen van samenwerken met een facilitaire dienstverlener met een landelijke dekking zijn de schaalbaarheid en flexibiliteit. Bedrijven en organisaties groeien, maar de facilitaire behoeften groeien natuurlijk mee. Of je nu één locatie hebt, of meerdere locaties verspreid over het hele land, een dienstverlener met landelijke dekking kan de opdrachten makkelijk opschalen of aanpassen aan uw veranderende behoeften. Hij kent de manier van werken, kent de juiste contactpersonen binnen uw organisatie en weet perfect wat er nodig is om zo efficiënt mogelijk van start te gaan met nieuwe locatie(s).

“We hebben vestigingen van de kust tot de Ardennen. Onze kantoren van Oostende en Luik liggen meer dan 200 km uit elkaar en worden allemaal door Cleaning Masters schoongemaakt.”

(Jan Michiels – Facility manager bij Vivaldis Interim)

2. Eén aanspreekpunt voor alle locaties

Hier komen we bij ‘het grote voordeel van het grote voordeel’. Een partner met een landelijke dekking kan de opdracht eenvoudig opschalen, zoals in de vorige alinea aangehaald, maar kan bovendien ook nog hetzelfde centrale aanspreekpunt aanbieden. Dat maakt de communicatie en coördinatie van alle facilitaire taken eens zo makkelijk en efficiënt. In plaats van per locatie telkens contact op te nemen met een andere contactpersoon, biedt een facilitaire dienstverlener als Multi Masters Group één vast aanspreekpunt (SPOC) voor al uw facilitaire vragen. Snel informatie uitwisselen, vragen stellen, problemen melden en wijzigingen doorvoeren op eender welke locatie, u weet meteen bij wie u terecht kan.

“Met één aanspreekpunt en een interne inspectie zorgt Cleaning Masters voor een vlotte samenwerking.”

(Jan Michiels – Facility manager bij Vivaldis Interim)

Facilitaire dienstverlener met landelijke dekking - schoonmaak - Multi Masters Group

3. Een facilitaire dienstverlener met landelijke dekking biedt een hogere efficiëntie

Als organisatie is het kostenplaatje natuurlijk geen onbelangrijke factor. Omdat er op elke locatie met dezelfde partner wordt gewerkt, verhoogt ook de efficiëntie. En een hogere efficiëntie betekent een hoger rendement, wat de nodige kostenbesparingen met zich meebrengt. Bovendien moet u zich ook geen zorgen maken over het inhuren van eventuele extra partners of leveranciers. Alles verloopt gestroomlijnd en dus kostenefficiënt.

“We wilden de dampkapreiniging, ongediertebestrijding en glaswas van de 120 woonzorgcentra over Vlaanderen en Wallonië centraal coördineren. Multi Masters Group was de sterkste kandidaat.”

(David De Mol – Purchase manager bij Korian)

4. Continuïteit in de dienstverlening

Met een facilitaire dienstverlener met landelijke dekking kan u rekenen op continuïteit van de dienstverlening. Stel dat een van de medewerkers (onverwacht) afwezig is, door ziekte, vakantie of andere redenen, kan er snel geschakeld worden en kan er een snelle vervanging gezocht worden in de landelijke pool van gekwalificeerde medewerkers.

“We hebben 35 sites. Ik kan niet altijd overal gaan controleren. Het inspectiesysteem van Cleaning Masters garandeert dat er goed gepoetst wordt.”

(Johan Gerits – Facility manager bij APK Group)

Facilitaire dienstverlener met landelijke dekking - ongediertebestrijding - Multi Masters Group

5. Minder papierwerk, meer tijd over

Gedaan met administratieve rompslomp. Samenwerken met eenzelfde partner over alle locaties betekent een veel eenvoudigere administratie. Een partner als Multi Masters Group biedt het voordeel dat uw facturen gecentraliseerd worden op één enkele plek, maar ook dat u niet met verschillende leveranciers contact moet houden. Bovendien kan een facilitaire dienstverlener met landelijke dekking vaak gunstigere tarieven verkrijgen bij leveranciers, vanwege hun schaalvoordelen en langdurige samenwerking.

“Wekelijks poetst Cleaning Masters de ruim 260 Accent-kantoren verspreid over heel België. Het is een van de weinige bedrijven die een opdracht van dit kaliber aankan.”

(Filip Van De Werf – Facility Advisor bij Accent Jobs)

Heeft u nood aan een uniforme dienstverlening over alle locaties van uw organisatie? Neem dan zeker contact op met Multi Masters Group.

Terug naar boven