De vierde editie van Springbok is er

Het is zover: de vierde editie van Springbok, het halfjaarlijkse magazine van Multi Masters Group, is er. Een editie die in het teken staat van een ambitieuze doelstelling: een betrouwbare partner in life worden voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. In deze vierde editie van Springbok ontdekt u hoe we hiervoor (willen) zorgen.

Magazine Springbok (nummer 4) - Multi Masters Group

Springbok peilt naar de ervaringen van onze klanten

Onze klanten ervaren de facilitaire dienstverlening van onze masters dag in, dag uit. Zij kunnen dan ook het beste uitleggen hoe ze die ervaren. In deze vierde editie van ons magazine Springbok vertellen 3 bedrijven er alles over.

  • Philippe Peeters van Terumo EDC, een van de eerste klanten van onze divisie Maintenance Masters, vond in Multi Masters Group een betrouwbare totaalpartner. “Sinds hun komst kunnen we rekenen op betrouwbare installaties.”
  • Gunther Robeets van Sligro Food Group Belgium ervaart echte ontzorging: “Je merkt dat Multi Masters Group er extra moeite voor doet.”
  • Jos Pappaert van de gemeente Lennik ziet in Cleaning Masters een “vlotte, spontane en bereikbare partner”: “Sinds hun komst is de kwaliteit overtuigend toegenomen.”

Springbok onthult het familiegevoel van Multi Masters Group

Wendy met haar dochter Sam, Sara met haar zus Britney en Marc met zijn dochter Laura: bij Multi Masters Group heerst er letterlijk een familiegevoel. Het is niet voor niets dat een van onze vier bedrijfswaarden ‘familiale nuchterheid’ is. “Ook al is Multi Masters Group enorm gegroeid de laatste jaren, de familiale sfeer bleef ongewijzigd”, klinkt het zonder twijfel.

Robotisering

Om mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op de markt, moeten we als bedrijf een stapje voor zijn. Robotisering heeft zich de voorbije jaren steeds vaker genesteld in de facilitaire dienstverlening en zal dit in de toekomst nog meer doen. Een robot die u komt helpen met uw bestelling in de supermarkt, drones die uw pakjes aan huis leveren, een robot die snel en ordelijk medicatie kan sorteren in de apotheek of zelfs een robothond die kinderen met autisme kan helpen. Voorbeelden dat robotisering bezig is aan een serieuze opmars zijn er dus meer dan voldoende. Daarom helpen we graag enkele vooroordelen de wereld uit.

Wat is boomverzorging?

Die vraag beantwoordt Geert, Coördinator bij Green Masters, met plezier. Wie Geert wil zien, trekt maar beter naar buiten. Koud of warm, zolang het een groene omgeving is, is hij altijd in zijn nopjes. Maar noem hem niet zomaar een boomchirurg… “De twee benamingen bestaan inderdaad. Zowel boomverzorger als boomchirurg. Maar als je het mij vraagt, is het verzorger.” Waarom dat zo is, ontdekt u in deze vierde editie van Springbok.

Ook dit heeft Springbok 4 nog in petto

  • Training coördinator Mieke laat u kennismaken met onze MM-Academy.
  • Multi Masters Group en River Cleanup verzamelden bijna 1 ton zwerfvuil op World Cleanup Day.
  • Ons moederbedrijf Samsic is al jarenlang actief in de zorgsector en is intussen een van de belangrijkste spelers. Cleaning Masters volgt het goede voorbeeld en trekt de expertise in de healthcare door.
  • We blijven innoveren bij Multi Masters Group. In deze editie van Springbok zetten we een rugstofzuiger, een schoonmaakroboto en onze digitale opleidingstool Mobietrain in the picture.
Terug naar boven