Multi Masters Group motiveert medewerkers om te sporten

Sporten is gezond! Met die gedachte in het achterhoofd heeft de Multi Masters Group een wisselbeker in het leven geroepen. In de meest uiteenlopende sportwedstrijden dagen de verschillende divisies de Multi Masters Group telt er negen en afdelingen elkaar uit. Inzet van deze competities is de Multi Masters Group Challenge Cup.

Na het eerste evenement prijkt deze mooie trofee op de kast bij de afdeling ‘Sales-Calculatie-Marketing’. Dit team haalde het in een zaalvoetbalwedstrijd tegen een team samengesteld uit medewerkers van de afdelingen ICT, Boekhouding, Hygi Masters en Facturatie. De sportieve wedstrijd, in goede banen geleid door CEO Nicolas de Schutter, eindigde op 12-6.

“Deze eerste wedstrijd kunnen we als een succes beschouwen, al hopen we in de toekomst nog meer collega’s op de tribunes of op het veld te mogen verwelkomen”, zegt initiatiefnemer en organisator Dave Van Woensel. “Intussen zijn er al enkele voorstellen gelanceerd voor een volgende wedstrijd, gaande van een volleybalmatch tot een Kubb-competitie.”

Wil jij deel uitmaken van deze toffe bende? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures.

Terug naar boven