Sanitaire dispensers in uw gebouwen: wat zijn de voordelen?

Wat is de meest bezochte ruimte in uw gebouwen? De toiletten natuurlijk. Al uw medewerkers, bezoekers die in de file hebben gestaan, een nerveuze sollicitant, … Allemaal brengen ze een bezoekje aan de toiletten. Het belang van een goede sanitaire hygiëne is niet te overschatten. Properheid is daarbij een belangrijke factor. Maar ook de inrichting van uw sanitaire ruimte bepaalt mee de positieve beleving van de gebruikers. Sanitaire dispensers bieden dan ook een grote hulp in het optimaliseren van uw sanitaire hygiëne.

Sanitaire dispensers in uw gebouwen: gemakkelijk en toegankelijk

Het gebruik van sanitaire dispensers in uw gebouwen speelt dus een belangrijke rol in het optimaliseren, maar ook het behouden van een schone, hygiënische omgeving. Bezoekers van uw gebouwen krijgen op een gemakkelijke manier en op strategische plaatsen toegang tot zeep, handdesinfectiemiddel, papieren handdoekjes of handdrogers.

Sanitaire dispensers en producten - Hygi Masters - Multi Masters Group

Verhoogde tevredenheid en imago

Goed onderhouden én continu gevulde sanitaire dispensers zorgen niet alleen voor een betere hygiëne. Ze zorgen ook voor een hogere tevredenheid bij de bezoekers van uw gebouwen. Het geeft hen het gevoel dat uw ruimtes goed onderhouden worden en dat de faciliteiten proper zijn. En die aangename, hygiënische omgeving draagt natuurlijk ook bij aan het goede imago van uw onderneming.

Kostenbesparing op lange termijn

Hoewel de initiële kost van sanitaire dispensers misschien lijkt op een extra kost, zijn ze op lange termijn kostenbesparend. Door onder andere beter te doseren zal u minder verspillen en juist efficiënter gebruikmaken van sanitaire voorzieningen. Daarbij spelen sanitaire dispensers met automatische sensoren een grote rol.

Duurzame sanitaire dispensers

De sanitaire dispensers van vandaag worden steeds vaker ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ook bij Hygi Masters is duurzaamheid bezig aan een flinke opmars. Onze specialisten hebben alles in huis om bij te dragen aan het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Enkele duurzame opties uit ons sanitaire serviceaanbod zijn:

  • Handdoekjes en toiletpapier op basis van gerecycleerd papier.
  • Recyclage van gebruikte papieren handdoeken.
  • Dispensers vervaardigd uit gerecycleerde materialen.
  • Milieuvriendelijke verpakkingen (Cradle to Cradle).
  • Producten geproduceerd in een CO2-neutraal productieproces.

Hygi Masters biedt een compleet gamma sanitaire dispensers en producten aan

Toiletpapier, handzeep en een handdoekje, dat was jarenlang de basisuitrusting van een doorsnee toiletruimte. Om de gebruikers van uw wc’s extra comfort te bieden, is dit aanbod flink uitgebreid. Hygi Masters heeft een compleet gamma dispensers en producten. Luchtverfrissers, handdoekdispensers, zeepdispensers, toiletpapierhouders, vuilbakjes, ladybins, toiletbrilreinigers, … Wij hebben het allemaal. In de kleur en vormgeving die het best past bij uw interieur.

sanitaire dispensers - Hygi Masters - zeepdispenser - handdoekdispenser - ladybin - toiletbrilreiniger en nog zoveel meer

Hygi Masters geeft u advies op maat

Smaken en kleuren kunnen verschillen, Hygi Masters heeft voor elk sanitair een oplossing op maat. Onze specialisten staan u graag met raad en daad bij tijdens de inrichting. Bovendien leggen zij u ook uit wat de voordelen zijn van verschillende soorten sanitaire toestellen en producten. Kies ik voor papieren handdoekjes of een handdroger? Waarom zou ik opteren voor dispensers uitgerust met sensoren? Hoe beperk ik het waterverbruik in mijn sanitaire ruimte? Onze hygi masters geven u met veel plezier antwoord op deze en al uw andere vragen.

Terug naar boven