Springbok 5, de vijfde editie van ons magazine, is er (en we staken hem in een ‘groen’ jasje)

Springbok 5, de vijfde editie van het halfjaarlijkse magazine van Multi Masters Group, is er. De rode draad – noem het gerust de ‘groene’ draad – doorheen het magazine is duurzaamheid. Duurzaamheid in al zijn aspecten, als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ontdek al bladerend door onze artikels hoe we onze duurzame aanpak niet alleen binnen het bedrijf, maar ook bij onze klanten (en zelfs de klanten van onze klanten) vormgeven.

Springbok 5 - magazine van Multi Masters Group - facilitaire diensten

Springbok 5 brengt het verhaal van onze klanten

  • Stijn Van Hoof van Etex schakelde met Cleaning Masters voor het eerst een externe partner in: “Ik heb het gevoel dat we samenwerken met een partner die ons echt begrijpt.”
  • Jan Michiels van Vivaldis Interim stipt landelijke dekking aan als een van de belangrijkste troeven in de samenwerking: “Onze kantoren in Oostende en Luik liggen meer dan 200 kilometer uit elkaar en worden allemaal door Cleaning Masters schoongemaakt.”
  • Jens Jaecques van CAW Noord-West-Vlaanderen vond in Cleaning Masters een partner die hij echt kan vertrouwen: “Of we iets zouden willen veranderen aan de samenwerking? Integendeel!”

Het onwaarschijnlijke verhaal van Dorjee

1996. Dat is het jaartal dat Dorjee vluchtte uit zijn geboorteland Tibet. Zijn verhaal spreekt dan ook tot de verbeelding. Het bracht hem uiteindelijk tot bij Multi Masters Group, meer specifiek bij Green Masters, waar hij als medewerker groenonderhoud aan de slag kon. Dankzij zijn positieve ingesteldheid en doorzettingsvermogen groeide Dorjee door tot brigadier bij onze groendivisie. “Iedereen kijkt op naar Dorjee en respecteert hem. Hij hoeft zijn stem nooit te verheffen”, klinkt het vanuit zijn team.

Drie op een rij voor Mobility Masters

En die drie op een rij, dat was op de Trends Gazellen 2023. Al voor het derde opeenvolgende jaar werd Mobility Masters, onze specialist in het reinigen van publiek transport en het verwijderen van graffiti, genomineerd voor de Trends Gazellen. Ook voor het derde jaar op een rij behaalde het een plek in de top 10 bij de ‘Grote Bedrijven’. “Een prestatie om uiteraard heel trots op te zijn”, zegt Commercial en business manager Koen Van Riet.

Een partner in life

Het inschakelen van een facilitaire partner neemt een zorg uit handen, namelijk de facilitaire zorg. U kan er vanop aan dat uw gebouwen kwalitatief worden onderhouden. Maar bij Multi Masters Group willen we niet zomaar een facilitaire partner zijn. Wel een partner in life. “Een partner in life neemt niet alleen zorgen uit uw handen, maar draagt mee zorg voor uw organisatie, medewerkers en de klanten van uw bedrijf”, vertelt Koen Van Riet.

Preventief onderhoud van uw technische installaties

Heeft u vaak problemen met uw technische installaties? Storingen, lekkages, … Dan is het misschien tijd om ze voor te zijn. Onze techni masters en maintenance masters geven u graag 5 redenen om te kiezen voor een slimme aanpak: een preventieve, duurzame aanpak. Namelijk de problemen aanpakken vooraleer ze zich voordoen.

Duurzaam telewerken

Wist u dat e-mails versturen een impact heeft op het milieu? En dat u er zelf iets aan kan doen? Het is zelfs helemaal niet moeilijk. Samsic, ons Franse moederbedrijf, geeft u graag verschillende tips om u op een groenere, meer duurzame manier te laten (tele)werken.

En Springbok heeft nog veel meer in petto

  • Duurzame innovaties die we graag inzetten bij onze klanten
  • Schoonmaak in cleanrooms: hoe gaat dat in zijn werk?
  • Multi Masters Group ontvangt het label ‘Sportbedrijf’
  • Cleaning Masters behoudt zijn ISO 14001:2015-certificaat
  • Green Masters investeert in duurzame, ergonomische machines
  • Multi Masters Group bouwt fietsen voor het goede doel
Terug naar boven