Op zoek naar een leuke studentenjob? Ontdek waarom Multi Masters Group zo interessant is voor jobstudenten

Een mooie verloning en een persoonlijk plan met doorgroeimogelijkheden: een studentenjob bij Multi Masters Group heeft zo zijn voordelen. Zakaria werkte vijf jaar als student voor Multi Masters Group, nu heeft hij een vaste job te pakken als dispatcher. “Het verdiende goed en ik heb altijd een mooie band gehad met de mensen hier. Er hangt een goede sfeer en de collega’s zijn tof”, vertelt hij.

Zakaria - via een studentenjob doorgegroeid naar een vaste job als dispatcher bij Multi Masters Group

Studentenjob die ertoe doet

Jongeren die bij ons aankloppen, kiezen voor een studentenjob die ertoe doet. Dankzij hun motivatie en mindset breidt ons team ieder jaar opnieuw uit met nieuwe, jonge gezichten. Maar een studentenjob moet niet alleen voor extra inkomsten zorgen, het is ook belangrijk dat je je goed voelt bij wat je doet.

Net zoals Zakaria krijgt iedereen bij ons de kans om Multi Masters Group mee op de kaart te zetten. En dat aan een mooi en correct loon. Zo blijven onze jobstudenten gemotiveerd.

Britney praat over haar studentenjob bij Multi Masters Group

“Ik heb echt een evolutie gemerkt doorheen het afgelopen jaar: steeds meer kansen en vertrouwen krijgen en belangrijkere taken mogen uitvoeren.” – Britney

Daarnaast houdt onze planningsdienst steeds rekening met je beschikbaarheid bij het inplannen van je studentenjob. Eén keer per week, enkel ’s avonds of tijdens het weekend? Jij geeft je beschikbaarheid door en wij maken op basis van jouw vrije momenten de planning op.

Boeiende doorgroeimogelijkheden

De mogelijkheid op een vaste baan met doorgroeimogelijkheden is bij Multi Masters Group geen loze belofte. De weg die je als student aflegt, is bij ons van groot belang. Wanneer studenten hun volledige inzet en motivatie tonen, vinden ze gemakkelijk hun weg in ons bedrijf. Maar die weg is voor iedereen anders. Daarom stippelen we voor alle studenten binnen Multi Masters Group het ideale traject uit.

Wendy en Sam - werkneemster en jobstudent bij Multi Masters Group

“Dankzij mijn vakantiejob bij Multi Masters Group heb ik zelfs beseft wat ik graag wil studeren.” – Sam

Studentenjob opent een nieuwe wereld

Kent u alle geheime hoeken van de tarmac van de luchthaven? Of vertoefde je ooit achter de schermen van een ziekenhuis of een multinational? Waarschijnlijk niet. Bij Multi Masters Group krijg je de mogelijkheid om op plaatsen te komen die niet iedereen ziet. Een unieke ervaring als je het ons vraagt.

Iedereen is welkom

Ongeacht je achtergrond krijg je bij Multi Masters Group de kans om uit te blinken. Net zo hard als de vloeren van onze klanten. En binnenkort maak jij misschien wel deel uit van dat stralende team.

“Multi Masters Group beschouwt jobstudenten niet als ‘maar’ studenten. Je krijgt erkenning en als je als student iets kan betekenen, dan krijg je hier echt de kans.” – Zakaria

Is schoonmaak niet helemaal jouw ding? Niet getreurd, ons aanbod aan facilitaire diensten reikt veel verder dan dat. Ligt jouw interesse eerder in het groenonderhoud, administratie of een andere dienst? Ook dan ontvangen we jou met open armen.

Interesse in een studentenjob bij Multi Masters Job? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Bij het invullen van het sollicitatieformulier vermeld je bij ‘Gewenste functie’ dat je als jobstudent aan de slag wil.

Terug naar boven