Transport Essers: “Multi Masters Group bleek al snel de juiste keuze”

Transport Essers doet voor zijn facilitaire diensten al jaren beroep op verscheidene divisies van Multi Masters Group. Maar hoe weet je of een van je grootste klanten tevreden is over je dienstverlening? Simpel, je vraagt het hem gewoon. Christophe Ceusters (purchase manager bij H. Essers) staat ons met plezier te woord.

Wie in België aan transport denkt, denkt meteen aan H. Essers. Het Limburgse familiebedrijf (de hoofdzetel is gevestigd in Genk) is gespecialiseerd in geïntegreerde transportdiensten en logistieke oplossingen. In heel Europa kom je de herkenbare rode vrachtwagens met witte belettering tegen. H. Essers verzorgt het transport voor firma’s uit de chemische sector, de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg.

Transport Essers

Schoonmaak bij transport bedrijf H. Essers

Ons schoonmaakbedrijf Cleaning Masters verzorgt al heel lang de schoonmaak op een van de sites van H. Essers. In 2012 ging het logistieke bedrijf op zoek naar een vaste partner voor al zijn sites. “We hebben enkele facilitaire bedrijven vergeleken, maar al snel bleek dat Multi Masters Group de beste keuze is”, zegt Christophe Ceusters.

Groenonderhoud en technisch onderhoud

Enkele jaren geleden zocht de transporteur ook een partner voor het groenonderhoud en het technisch onderhoud. Via het schoonmaakbedrijf Cleaning Masters maakte H. Essers al snel kennis met twee andere divisies van Multi Masters Group: Green Masters en Techni Masters. “Zo is Multi Masters Group doorheen de jaren uitgegroeid tot een volwaardige leverancier van Essers.”

Duurzaam partnership

Wat zijn nu de sterke punten van Multi Masters Group waardoor een bedrijf als H. Essers voor een duurzaam partnership met ons gekozen heeft? Christophe Ceusters moet niet lang nadenken om er enkele te kunnen opnoemen. Het valt hem vooral op dat een aantal prioriteiten van H. Essers overeenkomen met die van Multi Masters Group. Over welke troeven het gaat, kunt u lezen in het uitgebreide interview met Christophe Ceusters.

Terug naar boven