Zussen op de werkvloer: maak kennis met ‘masters’ Sara en Britney

Zussen zien elkaar meestal in de familiale sfeer. Bij het familiebedrijf Multi Masters Group zien ze elkaar ook op de werkvloer. De zussen Sara en Britney zochten en vonden allebei hun weg bij de facilitaire dienstverlener. Ontdek hier hun verhaal.

Hoe zijn jullie als zussen bij Multi Masters Group terechtgekomen?

Sara: Ik heb eerst een tijdje als schoonmaakster gewerkt bij een andere firma. Begin 2019 vertelde mijn man Dave me dat er een vacature voor administratief bediende openstond bij Cleaning Masters, de schoonmaakdivisie van Multi Masters Group. Dave werkt zelf bij de calculatiedienst van Cleaning Masters, dus via hem wist ik al wel wat het bedrijf allemaal deed. Ik heb toen gesolliciteerd en het goede gevoel was er meteen.

Zussen op de werkvloer - Britney en Sara - Multi Masters Group
De zussen Britney (links) en Sara werken allebei bij Multi Masters Group.

Zussen Sara en Britney: “Met open armen ontvangen”

Heb je momenteel nog diezelfde functie?

Sara: Neen, intussen ben ik opnieuw doorgegroeid en sta ik in voor de planning van de ruitenwas. Toen ik de job aangeboden kreeg, heb ik toch even getwijfeld. Het was iets nieuws en ik had de ervaring nog niet. Maar uiteindelijk had ik wel het gevoel dat ik klaar was om de kans te grijpen. Ik merk dat je hier echt de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen en dat Multi Masters Group de kans biedt om bij te blijven leren.

“Er wordt geluisterd naar wat je te zeggen hebt en als je vragen hebt, krijg je altijd antwoord.” – Britney

Voel jij dat als student ook zo aan, Britney?

Britney: Zeker! Ik ben hier nu een jaar als student aan de slag en ik merk dat ik steeds meer verantwoordelijkheid krijg. In het begin vulde ik de leads mee aan of contacteerde ik bedrijven om ons volledige dienstenpakket voor te stellen aan de facility manager. Dat evolueerde al snel naar meer marketinggerelateerde taken, zoals mee commerciële teksten schrijven. Op woensdagen zit ik sinds kort ook aan de receptie. Tof, hé! De sfeer zit ook heel goed en de collega’s zijn supertof! Ze zijn heel sociaal en betrokken. Als je aan de koffiemachine staat, is er altijd wel iemand die een babbeltje komt slaan. Dat vind ik wel belangrijk.

Sara: Je wordt hier inderdaad echt met open armen ontvangen. Op onze dienst werken we heel nauw samen, we rekenen allemaal op elkaar. Als er iets mis is, wordt dat snel opgelost. Je kan altijd bij iemand terecht. Fouten maken is nu eenmaal menselijk, maar het helpt wel als je een goede ondersteuning hebt, en die is er.

Veel vertrouwen

Zijn er naast het familiale nog andere bedrijfswaarden die je hier opmerkt?

Britney: Zeker, vertrouwen en respect. Ik kreeg al vrij snel veel vrijheid in mijn werk en ik krijg bijvoorbeeld ook het vertrouwen om van thuis uit te werken. Het is niet zo dat je je moet verantwoorden voor wat je allemaal hebt gedaan, ze vertrouwen er echt op dat je je werk goed doet. Alles verloopt hier ook op een respectvolle manier. Er is nog nooit iemand onvriendelijk geweest tegen mij. Iedereen reageert altijd begripvol, er wordt geluisterd naar wat je te zeggen hebt en als je vragen hebt, krijg je altijd antwoord. Je merkt dat iedereen respect heeft voor elkaar.

“Ik kom heel graag werken, elke dag opnieuw, met heel veel goesting!” – Sara

Met welk gevoel kijken jullie terug op jullie parcours tot nu toe?

Britney: Ik heb echt een evolutie gemerkt doorheen het afgelopen jaar: steeds meer kansen krijgen, meer vertrouwen en als gevolg daarvan steeds belangrijkere taken mogen uitvoeren. Dat is natuurlijk uitdagend in deze sector. De facilitaire sector is de laatste tijd aan het moderniseren in de marketing en dat merk je wel bij Multi Masters Group. Er is vooruitgang en er wordt echt moeite gedaan om altijd te blijven verbeteren!

Sara: Alleen maar een goed gevoel. Ik kom heel graag werken, elke dag opnieuw, met heel veel goesting!

Terug naar boven