Arlanxeo beloont Construct Masters met Safety Award 2019

Voor de tweede keer in enkele weken tijd heeft Construct Masters een mooie erkenning gekregen voor zijn aandacht voor veilig werken. De divisie van de Multi Masters Group gespecialiseerd in las- en constructiewerken ontving vorige week van Arlanxeo de Safety Award 2019.

Arlanxeo, een producent van synthetische rubbers met hoofdzetel in Maastricht (Ned) en een Belgische vestiging in Zwijndrecht bij Antwerpen, evalueert elk jaar al zijn leveranciers en contractoren op het vlak van veiligheid. Het bekijkt wie de minste incidenten en ongevallen heeft gehad, wie toolboxmeetings voorziet voor zijn personeel, wie het hoogst scoort qua veiligheidsbewustzijn enzovoort. Over het volledige jaar 2019 beschouwd, kwam Construct Masters als laureaat uit de bus.

“Dit is een mooie erkenning voor Construct Masters”, zegt managing director Philip Paelinck. “We besteden heel veel aandacht aan de veiligheid van onze medewerkers en onze partners. Als je door een bedrijf als Arlanxeo in de bloemetjes wordt gezet, dan geeft dat toch aan dat we op het goede spoor zitten.”

Construct Masters kreeg van Arlanxeo een mooie trofee overhandigd. “Die zal een centrale plaats krijgen in onze kantoren. Zo worden we er dagelijks aan herinnerd dat veiligheid ongelooflijk belangrijk is”, zegt Philip Paelinck, die er nog op wijst dat het team van Construct Masters bij Arlanxeo al drie jaar op rij ongevallenvrij werkt. “Onze ambitie voor volgend jaar is duidelijk: ook in 2020 willen we de teller van de arbeidsongevallen op nul houden.”

VCA P

De erkenning door Arlanxeo is de tweede beloning voor Construct Masters in enkele weken tijd. Onlangs slaagde de divisie van de Multi Masters Group met glans voor de VCA P-veiligheidsaudit.

Het team van Construct Masters dat al drie jaar op rij ongevallenvrij werkt bij Arlanxeo.

De Safety Award 2019
van Arlanxeo die aan
onze Construct Masters
werd toegekend.

Terug naar boven