Antwerp World Diamond Centre: “Multi Masters Group combineert een familiaal personeelsbeleid met een correcte dienstverlening”

Antwerp World Diamond Centre, afgekort AWDC, behartigt de belangen van de Belgische diamantsector. Het kloppende hart van de koepelorganisatie bevindt zich in een schitterend gebouw in de Antwerpse Diamantwijk. Voor de schoonmaak van deze kantoren en de ongediertebestrijding rekent AWDC op Multi Masters Group. En dit tot ieders tevredenheid, bevestigt Luc Tillemans.

Waarom kiest AWDC voor Multi Masters Group?

In zijn zoektocht naar een partner voor de schoonmaak van de kantoren organiseerde AWDC een aanbesteding. “Tijdens die procedure koos Multi Masters Group resoluut voor kwaliteit en openheid. Die waarden zijn belangrijk voor ons”, zegt Luc Tillemans, Senior manager operations bij Antwerp World Diamond Centre.

Luc Tillemans (AWDC) is heel tevreden over de schoonmaak van de kantoren en de ongediertebestrijding door Multi Masters Group.
Luc Tillemans, Senior manager operations bij Antwerp World Diamond Centre.

Aanvulling voor eigen schoonmaak personeel

AWDC heeft twee medewerkers in dienst voor de schoonmaak van de kantoren. “We zochten een manier om meer flexibiliteit te garanderen tijdens piekmomenten of afwezigheden. De mensen van Multi Masters Group vullen dus ons eigen schoonmaakteam aan.”

Nadruk op het menselijke aspect

Cleaning Masters, het schoonmaakbedrijf van Multi Masters Group, vond snel de juiste match. “Je merkt dat ze voeling hebben met hun personeel. Dankzij hun mensenkennis en nauwkeurige selectie zijn onze beide teams perfect op elkaar ingespeeld.”

Multi Masters Group verzorgt bij AWDC (Antwerp World Diamond Centre) de schoonmaak van de kantoren en de ongediertebestrijding.

Tillemans stelde vast dat Multi Masters Group zijn bedrijfswaarde ‘respect’ elke dag in de praktijk brengt op de werkvloer. “Ik maak er zelf een punt van om iedereen op de werkvloer respectvol te behandelen. Multi Masters Group slaagt erin om een familiaal personeelsbeleid te combineren met een correcte dienstverlening.”

Ongediertebestrijding

De samenwerking tussen AWDC en Multi Masters Group bleef niet beperkt tot de schoonmaak van de kantoren, al snel werd de ongediertebestrijding van Hygi Masters eraan toegevoegd. “Voor mij was er geen twijfel mogelijk. We waren tevreden over Multi Masters Group, dus het was een logische stap om ook voor deze service op hen te vertrouwen.”

Benieuwd naar wat AWDC nog meer apprecieert aan Multi Masters Group? Lees het volledige gesprek met Luc Tillemans via deze link.

Terug naar boven