Gemeente Lennik overtuigd door Cleaning Masters: “De kwaliteit is enorm toegenomen”

Bij de gemeente Lennik zorgen onze cleaning masters voor kraaknette gebouwen. Van de sporthal tot feestzalen en zelfs het gemeentehuis. Voor Facility manager Jos Pappaert is het duidelijk: “Het feit dat we één aanspreekpunt hebben, is het grote voordeel.”

Gemeente Lennik heel blij met kwalitatieve opvolging

De gemeente Lennik zocht een nieuwe schoonmaakpartner die een gestructureerde opvolging kon garanderen. Die vond Facility manager Jos Pappaert bij Cleaning Masters. “De opvolging was het grote probleem bij onze vorige partner. We zagen misschien één keer om de twee maanden een leidinggevende. Sinds de komst van Cleaning Masters kan ik met overtuiging zeggen dat de kwaliteit enorm is toegenomen. Er wordt nu beter gepoetst en beter opgevolgd. Als die twee zaken er zijn, blijft de kwaliteit er ook.”

Jos Pappaert - facility manager - gemeente Lennik

Professionele noodploeg

De ene schoonmaakklus is al wat uitdagender dan de andere. Sommige plekken liggen er nu eenmaal vuiler bij. Jos Pappaert verwijst onder meer naar de feestzaal die er verschrikkelijk bij lag na een uit de hand gelopen 100-dagenfuif. Dan rekent hij op de noodploeg van Cleaning Masters. “De ‘calamiteitenopkuis’ noemen we dat hier. Dan komt de noodploeg met Angela langs, zij doet de lastige opkuiswerken. Ze doet dat echt geweldig, als Angela is gepasseerd, is het als nieuw.”

Totaalpartner voor gemeente Lennik

Bij Multi Masters Group, waar Cleaning Masters toe behoort, willen we onze klanten helemaal ontzorgen. De positieve feedback van de gemeente Lennik geeft dan ook een boost. “Doorheen de jaren is Multi Masters Group steeds meer een totaalpartner geworden. Naast de ‘gewone’ schoonmaak zorgen de masters er bijvoorbeeld ook voor dat het toiletpapier altijd is aangevuld of dat er zeepdispensers beschikbaar zijn.” Het vertrouwen van gemeente Lennik is groot. “Daarom hebben we in de loop van onze samenwerking al vier extra gebouwen toevertrouwd aan Cleaning Masters.”

Terug naar boven