Golfclub geeft Catering Masters het volle vertrouwen

Catering Masters heeft een prestigieus project binnengehaald. De divisie van de Multi Masters Group baat het restaurant en het clubhuis van Golfclub Drie Eycken in Edegem uit. 

“Wij mikken op een breed publiek, we beperken ons niet tot golfliefhebbers alleen. Iedereen is welkom voor een drankje en een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een heerlijk diner. En dat allemaal in een rustgevend kader dat als het ware gezelligheid uitademt”, zegt een enthousiaste Mark Kohlberger van Catering Masters.

“Een steak, diverse visgerechten, slaatjes, pasta, wok- en vegetarische gerechten, je vindt het allemaal in Drie Eycken. Samen met onze chef-kok ben ik de kaart aan het herbekijken. Dus misschien zullen er de komende weken nog wat nieuwigheden aan het menu worden toegevoegd. En dan heb ik het niet alleen over onze seizoensgebonden suggesties.”

Teambuilding

Naast particulieren zijn ook bedrijven en verenigingen van harte welkom in Drie Eycken. “Samen met het clubhuis en het restaurant baten wij ook de vergaderzaal van het complex uit. Wij bieden plaats aan meetings voor een twintigtal personen en koppelen daar een volwaardige catering aan, van een broodje en een kop koffie tot een volledige maaltijd. Bovendien is het superhandig dat we gelegen zijn aan de golfclub. Firma’s kunnen bij ons terecht voor een teambuilding, waarbij ze een meeting of opleiding koppelen aan een golfinitiatie of -wedstrijdje. Het kan allemaal bij ons.”

Drie Eycken heeft nog een extra troef. “Absoluut, wie op ons terras verzeild geraakt, zal er niet snel meer willen vertrekken”, besluit Mark Kohlberger, die ook gekend is van De Jachthoorn in Kontich.

Op zoek naar een goede cateringpartner voor uw bedrijf? Of naar een organisator van uw evenement? Bekijk hier ons aanbod.

Restaurant, clubhuis en vergaderzaal Drie Eycken

Adres: Drie Eikenstraat 510 in Edegem

Geopend: alle dagen vanaf 9 uur.

Terug naar boven