Lees gratis onze whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’: tips voor een veilige en virusvrije omgeving tijdens en na corona

De overheid heeft een aantal versoepelingen van de corona-maatregelen aangekondigd. Dat klinkt goed, nietwaar? Toch zijn we nog lang niet verlost van het COVID-19-virus. Daarom heeft Multi Masters Group een gids vol tips en tricks samengesteld: de whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’. Die bevat alle informatie die u nodig heeft om uw werknemers, bezoekers, klanten, leerlingen,… een veilige en virusvrije omgeving aan te bieden. En die schat aan informatie is gratis voor u beschikbaar (zie verder).

Alles over hygiëne tijdens en na corona vindt u in de whitepaper 'Vertrouw op hygiëne'.

“Naar aanleiding van de coronacrisis is er de voorbije maanden een nieuwe nood ontstaan. Een behoefte aan grondige hygiëne en veiligheid. Als er één ding is dat we geleerd hebben, is het dat de traditionele schoonmaak plaats moet maken voor een nieuwe aanpak.”

Het zijn de eerste zinnen van onze whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’. Dat lijkt misschien slecht nieuws voor een facilitaire dienstverlener, maar daar zijn wij het niet mee eens.

Hygiëne tijdens en na corona: Total clean-concept

Bij alle divisies van de Multi Masters Group beschouwen we de coronacrisis als een grote uitdaging. Cleaning Masters, Hygi Masters, Maintenance Masters, Mobility Masters,… allemaal samen hebben we een nieuwe aanpak uitgewerkt. Een total clean-concept. Dit helpt u om tijdens en na de coronapandemie virussen en bacteriën buiten te houden.

Schoonmaak of desinfectie?

De gebeurtenissen sinds begin 2020 hebben aangetoond dat de mens en de maatschappij heel kwetsbaar zijn. COVID-19 roept heel wat vragen rond schoonmaak op. Met welke producten maak ik best schoon? Is desinfectie noodzakelijk? Dienen we vaker schoon te maken? Het zijn allemaal vragen die we graag beantwoorden.

Schoonmaken in tijden van corona. Hoe zorgen voor hygiëne? Lees het in de whitepaper.

Veilig sanitair

In onze whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’ gaan we echter verder. We beperken ons niet tot de schoonmaak alleen. Uw werknemers en bezoekers een virusvrije en veilige (werk)omgeving aanbieden, is zoveel meer dan alleen maar op de juiste manier poetsen. Multi Masters Group helpt u ook met vragen over de inrichting van uw sanitaire installaties. Welke handdoeken gebruik ik best? En welke zeep? Welke dispensers? U leest de antwoorden in onze whitepaper.

Het belang van hygiëne in uw sanitair is sinds corona alleen maar toegenomen. Lees er alles over in onze whitepaper 'Vertrouw op hygiëne'.

Ventilatie

De coronacrisis heeft het belang van een goede binnenlucht op de voorgrond gebracht. Ook dit roept weer vragen op. Wat is gezonde binnenlucht? Hoe meet ik de kwaliteit van de binnenlucht? Hoe creëer ik een gezond binnenklimaat? Geef ik de voorkeur aan mechanische of natuurlijke ventilatie? Wat is er verkeerd met luchtrecirculatie? Hoe vaak moet ik de buitenluchtfilters laten vervangen? Wat met warmtewielen: aan- of uitzetten? U vindt het antwoord op deze en nog veel meer vragen in onze whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’.

Hygiëne tijdens en na corona in de praktijk

In onze whitepaper ‘Vertrouw op hygiëne’ bieden wij u een schat aan informatie aan. Al deze tips in de praktijk omzetten, is nog iets anders. Ook daar helpen wij u uiteraard graag bij. Wij bekijken samen met u hoe u uw werknemers en bezoekers een veilige en virusvrije omgeving kunt aanbieden. Wie weet verdient u er wel het exclusieve Multi Masters Group Hygi-label mee.
Benieuwd hoe we u kunnen ontzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven