Marichal Ketin kiest resoluut voor schoonmaak van Cleaning Masters “We hoeven niets op te volgen”

Bij Marichal Ketin gingen ze op zoek naar een partner voor de schoonmaak van het bedrijf. Eentje die de handen uit de mouwen zou steken. “Het is hier niet hetzelfde als een bank schoonmaken. Het is hier erg vuil en het is geen gemakkelijk werk”, vertelt inkoopmanager Marie Pierre Lambotte. De gieterij schakelde uiteindelijk Cleaning Masters in voor de schoonmaak van de kantoorruimtes en het sanitair.

Marie Pierre Lambot (Marichal Ketin) legt uit waarom ze zo tevreden is over de schoonmaak door Cleaning Masters.

Betrouwbaar en flexibel

Met een site met meer dan 140 werknemers en een productie van A tot Z in eigen beheer is het geen toeval dat de schoonmaak bij Marichal Ketin een stevig karweitje is. Ook de uren zijn niet altijd even makkelijk, aangezien de werkdagen er om 6 uur ’s ochtends beginnen. Het bedrijf ging dan ook op zoek naar een betrouwbare partner met de nodige flexibiliteit.

“Sinds de samenwerking met Cleaning Masters gaat het bewonderenswaardig goed.”

Marichal Ketin werkte in het verleden met eigen schoonmaakpersoneel en vervolgens met een aantal andere partners. Maar de samenwerkingen stonden nooit echt op punt. En toen kwam Cleaning Masters in the picture. Marie Pierre Lambotte hoorde al goede dingen over onze schoonmaakdivisie vanuit vergelijkbare fabrieken. “Sinds de samenwerking met Cleaning Masters gaat het bewonderenswaardig goed”, vertelt Marie Pierre. “We hoeven niets op te volgen.”

Marichal Ketin - schoonmaak door Cleaning Masters

Marichal Ketin over de schoonmaak: “Cleaning Masters heeft de professionals in huis”

Niets moeten opvolgen is natuurlijk een zorg minder. Multi Masters Group wil zijn klanten vanuit alle divisies volledig ontzorgen en die aanpak wordt bij Marichal Ketin enorm geapprecieerd. “Dit is echt de eerste keer dat we kunnen rekenen op een bedrijf dat alles voor zijn rekening neemt”, klinkt het.

“Dit is echt de eerste keer dat we kunnen rekenen op een bedrijf dat alles voor zijn rekening neemt.”

Met reactievermogen en professionaliteit haalt Marie Pierre twee succesfactoren aan van Cleaning Masters. “Je hoeft niets uit te leggen. Cleaning Masters heeft de professionals in huis en ze vertellen hoe ze te werk gaan om de beste resultaten te behalen.”

Een samenwerking om op verder te bouwen

De samenwerking smaakt naar meer. Zo liet de gieterij de afgelopen jaren ook de kleedkamers desinfecteren door Cleaning Masters. “We zouden niets anders willen in onze samenwerking”, besluit Marie Pierre. “Mettertijd staan we zelfs open voor andere Multi Masters Group-diensten.”

Terug naar boven