Mobility Masters doet nu ook privéjets blinken

Mobility Masters heeft zijn activiteiten weer wat uitgebreid. De divisie van Multi Masters Group maakte onlangs voor het eerst een privéjet schoon. Voor de geïnteresseerden: het ging om een Phenom 300 van de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer. Enkele medewerkers van Mobility Masters reinigden het vliegtuig in de korte tijd tussen aankomst en vertrek aan de binnen- en de buitenkant.

“We maken al ongeveer 25.500 vliegtuigen per jaar schoon, vooral passagiers- en cargovliegtuigen. Met privéjets, en weldra ook met helikopters, boren we weer een nieuwe markt aan”, zegt Philip Paelinck van Mobility Masters. “Of er een groot verschil is tussen het reinigen van een privéjet en bijvoorbeeld een cargovliegtuig? Absoluut! De duur van een poetsbeurt verschilt enorm en we gebruiken ook andere materialen en producten. Je kan dat verschil in aanpak misschien nog het best vergelijken met het verschil in aanpak tussen de schoonmaak van een truck en die van een gewone auto. Bij auto’s en privéjets gaan we veel gedetailleerder te werk, al hangt natuurlijk veel af van wat de klant wenst.”

Mobility Masters is gespecialiseerd in de schoonmaak van alle soorten voertuigen, gaande van winkelkarretjes over auto’s, trams, treinen, trucks en kranen tot vliegtuigen en helikopters.

Terug naar boven