Mobility Masters feliciteert winnaars Brussels Airport Aviation Awards

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Brussels Airport Aviation Awards zijn enkele klanten van Mobility Masters in de prijzen gevallen. Via deze weg willen we hen van harte feliciteren.

Al voor de twaalfde keer bekroonde Brussels Airport de luchtvaartmaatschappijen en partners die zich het afgelopen jaar onderscheiden hebben op het vlak van punctualiteit en performantie, milieu en veiligheid, ontwikkeling van het netwerk en neuwe routes. Het feit dat enkele van onze klanten een award ontvingen, beschouwen wij, vooral als het om punctualiteit gaat, als een terechte erkenning van de inzet en flexibiliteit van onze Mobility Masters.

TUI fly ontving de ‘Network Development Award Short Haul Airline’. De organisatie loofde TUI Fly voor de verdere uitbreiding van het netwerk van vakantievluchten vanaf Brussels Airport naar de Griekse bestemmingen Kalamata en Lesbos en een groei in passagiers van meer dan 10% in 2018.

ANA (All Nippon Airways) ontving net als vorig jaar de ‘Punctuality Award Long Haul Airline’. De Japanse maatschappij scoorde in 2018 een punctualiteit van 88% voor de dagelijkse vluchten naar Tokio. Onze Mobility Masters zorgen er elke dag opnieuw voor dat dit toestel tijdig en netjes kan vertrekken.

Naast in de schoonmaak van vliegtuigen is Mobility Masters ook gespecialiseerd in het reinigen van treinen, trams en bussen (inclusief het verwijderen van graffiti).

Terug naar boven