Nieuwe divisie: Maintenance Masters zorgt voor het onderhoud en het beheer van de technische installaties in uw gebouw

De Multi Masters Group heeft bij het begin van het jaar niet stilgezeten. Met de opstart van de nieuwe divisie Maintenance Masters is het aanbod van de facilitaire dienstverlener stilaan compleet. Maintenance Masters legt zich toe op het onderhoud en beheer van technische installaties in uw gebouw.

De Multi Masters Group en al haar divisies hebben een duidelijke missie: ‘ervoor zorgen dat bedrijven in heel België zich op hun missie kunnen toeleggen’. Dat is ook de opdracht van de nieuw opgerichte divisie Maintenance Masters.

“We legden onze klanten al in de watten met het aanbieden van schoonmaak in de breedste zin van het woord, groenonderhoud, winterdiensten, catering, organisatie van evenementen, bewakingsdiensten, las- en constructiewerken enzovoort”, legt Serge Artemieff, Technical manager bij Multi Masters Group, uit. “Toch kregen we vaak nog een bijkomende vraag: ‘Kunnen jullie ook voor onze technische installaties zorgen?’ Aan de basis van die vraag liggen vaak twee factoren: ten eerste hebben de bedrijven zelf onvoldoende kennis in huis om hun installaties goed te onderhouden. Eigen medewerkers opleiden of extern opleidingen laten volgen, is dan vaak duurder dan deze dienst uit te besteden. En ten tweede zijn er de steeds strengere eisen op het vlak van energie en milieu, die een voortdurende aandacht vragen voor de technische installaties. Bij onze Maintenance Masters hebben we die kennis aan boord, zodat wij de bedrijven hierin kunnen bijstaan.”

Maintenance Masters biedt beheers- en onderhoudspakketten aan voor allerhande technische installaties. “Denk maar aan uw elektriciteit, HVAC, sanitair, verwarming,… Die pakketten bestaan uit preventief onderhoud, dat indien gewenst kan worden aangevuld met predictief en vervangingsonderhoud. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en bezoekers steeds in een comfortabele omgeving kunnen vertoeven.”

Voor meer info over Maintenance Masters kunt u terecht bij Serge Artemieff op het telefoonnummer +32 3 644 55 55.

Terug naar boven