Ontdek hier waarom onze Mobility Masters een score van 99% kregen!

99,3 op 100. Wie droomt er niet van zo’n resultaat? Voor Mobility Masters is het de realiteit. Het is namelijk de gemiddelde kwaliteitsscore die de divisie van de Multi Masters Group in de eerste maanden van 2018 kreeg toegekend voor de reiniging van de treinen in gans Vlaanderen.

Mobility Masters is gespecialiseerd in de reiniging van alle soorten voertuigen. De divisie van de Multi Masters Group maakt op de luchthaven van Zaventem jaarlijks ruim 60.000 vliegtuigen schoon. Voorts zorgt ze in heel Vlaanderen voor de interne reiniging van de treinen en verwijdert ze graffiti van de wagons.

Mobility Masters legt heel sterk de nadruk op kwaliteit. En dat rendeert, blijkt uit de score voor de eerste maanden van dit jaar. Aan de basis van dit succes liggen verschillende factoren. Er is natuurlijk de dagdagelijkse inzet van de goed opgeleide medewerkers op de werkvloer, er is de vlotte samenwerking met de klant en dan is er nog de nauwgezette kwaliteitsopvolging door de inspecteurs van Mobility Masters. Zij bezoeken heel frequent alle sites in hun regio en kennen zowel de plaatselijke verantwoordelijken van de klant als de schoonmakers. Stellen zij tijdens hun inspectie van de treinen een tekortkoming vast, dan zorgen zij meteen voor de nodige bijsturing. Op die manier dragen ze meer dan hun steentje bij aan de mooie cijfers van Mobility Masters.

Proficiat aan Birger Alaers en het hele Mobility Masters-team!

Benieuwd wat onze Mobility Masters voor u kunnen betekenen? Ontdek het hier.

Terug naar boven