Een professionele robotstofzuiger: de ideale oplossing voor jouw bedrijf

Een professionele robotstofzuiger, is dat niet enorm duur? En reinigt die wel grondig? Het zijn enkele van de vragen die facility managers ons vaak stellen. In dit artikel bekijken we samen met jou hoe ook jij en jouw bedrijf kunnen profiteren van de voordelen van een stofzuigrobot.

Te duur?

Goedkoop is hij zeker niet. Maar dit type robotstofzuiger geeft je heel veel in de plaats. Omdat dit type stofzuiger volledig autonoom werkt, kan je de schoonmaakfrequentie van je gebouw verhogen. Waarom zou je hem niet de hele dag of zelfs ’s nachts laten rondrijden? Zo blijven zowel de harde vloeren als de tapijten altijd kraaknet.

Cookie instellingen aanpassen

Wat met de kwaliteit en de veiligheid?

Een professionele robotstofzuiger zorgt voor een diepere tapijtreiniging. Je zal dus zeker niet aan kwaliteit inboeten, integendeel zelfs.

Ook de veiligheid is gegarandeerd. Deze innovatieve machine is uitgerust met gevoelige sensoren. Die sporen alle obstakels zoals mensen en meubels op en ontwijken ze zorgvuldig.

Vervangt de professionele robotstofzuiger het schoonmaakpersoneel?

De professionele robotstofzuiger is een zogenaamde ‘co-bot’. Dat is een samentrekking van ‘cooperation’ en ‘robot’. Het is dus een robot die samenwerkt met de mens. Terwijl de robot de routineuze taken van de schoonmakers en schoonmaaksters overneemt, hebben zij meer tijd om bijvoorbeeld de deurklinken te desinfecteren. Of om het sanitair een extra beurt te geven. Taken die sinds corona enorm aan belang hebben gewonnen.

Professionele robotstofzuiger - Cleaning Masters. Meer info op www.multimasters.be.

Met een professionele robotstofzuiger ben je altijd in goede handen

Een stofzuigrobot biedt dus niet alleen een grondige, kwaliteitsvolle reiniging van je gebouw. Hij draagt ook bij aan de verhoogde motivatie (wegens minder routineuze taken) van het poetspersoneel. Bovendien is de robot nooit ziek en neemt hij nooit vakantie. Zo ben je altijd in goede handen!

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een professionele robotstofzuiger? Neem dan snel contact op.

Terug naar boven