Waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen ook voor u een must is

In welke sector u ook actief bent, het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf als Cleaning Masters is een echte must. Onderzoek heeft aangetoond dat werknemers in een schone, opgeruimde, hygiënische werkomgeving bijna altijd productiever zijn. Maar dat is slechts een van de vele voorbeelden waarom deze uitbesteding uw bedrijf ten goede komt.

1. Professionele schoonmaak

De eerste – en de meest voor de hand liggende – reden waarom het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf een slim idee is, is netheid. Laten we eerlijk zijn: iedereen kan schoonmaken. Maar niet iedereen kan goed en professioneel schoonmaken. En niet iedereen heeft de allerbeste schoonmaakproducten ter beschikking. Daarnaast is het niet enkel belangrijk om te voldoen aan de nodige kwaliteitsvereisten, het is ook essentieel om voor een goede kwaliteitsopvolging te zorgen.

Een professioneel schoonmaakbedrijf is een noodzaak voor elk bedrijf, ziekenhuis of school - Cleaning Masters

Zelfs oppervlaktes die er met het blote oog helemaal schoon uitzien, kunnen duizenden bacteriën bevatten. En die bacteriën vermenigvuldigen zich in de loop van de tijd. De afgelopen jaren werd dit wel héél duidelijk tijdens de coronapandemie. Maar ook nu we weer richting het ‘normale leven’ evolueren, is het belangrijk om grondig te blijven schoonmaken én desinfecteren. Met dit in het achterhoofd is het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf een ideale keuze voor wie elke dag een veilige, gezonde en hygiënische werkomgeving wil behouden.

2. Bespaar tijd dankzij een professioneel schoonmaakbedrijf

‘We zorgen ervoor’, bij Multi Masters Group hechten we wel degelijk waarde aan onze slogan. Wij zorgen voor de schoonmaak, u concentreert zich op uw core business. Als u beroep doet op een professioneel schoonmaakbedrijf bespaart u nu eenmaal veel tijd. U hoeft geen intern schoonmaakteam meer samen te stellen en personeel in te plannen volgens bepaalde werkroosters. Daarnaast moet u zich ook niet meer bezighouden met het opzoeken en aankopen van allerlei schoonmaakbenodigdheden.

Een professioneel schoonmaakbedrijf neemt u al die taken uit handen. Het is een eenvoudige en effectieve manier om overdag tijd vrij te maken, zodat u zich kan concentreren op uw eigen bedrijfstaken, zonder dat dit ten koste gaat van de schoonmaaknormen van het bedrijf. Bovendien zorgt een schone werkruimte voor een hogere motivatie en productiviteit: een win-winsituatie.

3. Netheid weerspiegelt uw bedrijf

Netheid binnen uw bedrijf is niet enkel voordelig voor uw werknemers, het weerspiegelt ook uw bedrijf. Een schoon, goed georganiseerd bedrijfsgebouw zorgt voor een goede eerste indruk bij uw klanten en voor het behoud van uw klanten. Heeft een klant het gevoel dat uw bedrijf rommelig, onhygiënisch of onveilig is, dan is de kans groot dat hij niet meer terugkomt.

Een professioneel schoonmaakbedrijf beschikt over de nodige ervaring, kennis en knowhow maar ook over de juiste machines om uw gebouwen kraaknet te maken en te houden - Cleaning Masters

Daarnaast voorkomt een professionele en regelmatige schoonmaak ook schade. Wordt er iets gemorst dat niet op tijd wordt aangepakt, dan kan dit leiden tot permanente schade of vlekken. Het inschakelen van een bedrijf als Cleaning Masters kan op die manier op lange termijn lonen omdat u bijvoorbeeld niet zo vaak meubels moet vervangen.

4. Een professioneel schoonmaakbedrijf pakt echt alles aan

De schoonmaak in een groot pand kan al snel heel wat tijd in beslag nemen voor een kleinschalig, intern schoonmaakteam. Alledaagse taken zoals stofzuigen, dweilen, oppervlakken schoonvegen, … hebben een hoge prioriteit, maar nemen een groot deel van de dag in beslag. Daardoor geraken andere taken vaak onbedoeld op de achtergrond. Denk maar aan spiegels in de badkamers schoonmaken of elektronische toestellen afstoffen.

Hoewel medewerkers die elke dag in uw bedrijf rondlopen misschien niet meer merken dat deze taken niet frequent worden uitgevoerd, valt het wel op bij bezoekers. En een eerste indruk is al in enkele seconden gevormd. Een nieuwe kans krijgt u niet meer. Dankzij een professioneel schoonmaakbedrijf hebt u meer personeel ter beschikking en meer ogen gericht op schoonmaakklussen die soms onopgemerkt blijven.

5. Grootschalige schoonmaak

Voor een groter pand of een pand dat sneller vuil of rommelig wordt, is het essentieel om alles meteen in goede banen te leiden. Evenementlocaties, sportclubs, scholen, … Allemaal omgevingen waar vuiligheid zich verrassend snel kan opstapelen. Aan het einde van de dag is het aan het personeel zelf om alles op te kuisen alvorens naar huis te gaan. Dat kan al snel voor een deuk in het moreel zorgen.

Dan hebben we het nog niet over de veiligheid. Uitglijden, struikelen of valpartijen – wat maar al te vaak voorkomt op plaatsen zoals bioscopen of uitgaansgelegenheden – kunnen eenvoudig vermeden worden met een doeltreffende schoonmaak. Werknemers proberen klanten zo goed mogelijk te bedienen, waardoor het geen verrassing is dat er tijdens drukke periodes rommel ontstaat. Een professioneel schoonmaakbedrijf stelt uw werknemers in staat zich te concentreren op andere aspecten van hun taken, waardoor u de reputatie van uw bedrijf hooghoudt.

Cleaning Masters biedt de oplossing

Cleaning Masters biedt meer dan 30 jaar ervaring in professionele schoonmaak. En dat doen we in de breedste zin van het woord. Van kantoren over winkels, scholen tot zelfs ziekenhuizen en woonzorgcentra: we zorgen ervoor. Naast de klassieke schoonmaak is Cleaning Masters ook uw ideale partner voor industriële reiniging, glaswas en meer gespecialiseerde schoonmaak.

Een professioneel schoonmaakbedrijf als Cleaning Masters zorgt voor de schoonmaak in de breedste zin van het woord, van kantoorschoonmaak tot industriële reiniging, glaswas, schoonmaak in ziekenhuizen, gespecialiseerde reinigingen enzovoort.

Dankzij kennis van de specifieke reglementeringen in de diverse sectoren, mogen we ons trotse marktleider noemen in de industriële reiniging. Of het nu gaat over uw productie-installaties, een kanaalreiniging, het reinigen van een professionele dampkap, een reiniging op hoogte, een opkuis, het reinigen van lakkerijen of een dieptereiniging van uw sanitair, Cleaning Masters zorgt voor elke gespecialiseerde reiniging.

Ook de buitenkant van uw bedrijf nemen we graag onder handen. Glasheldere ramen geven meteen een propere indruk aan iedereen die uw gebouw betreedt. Cleaning Masters heeft de nodige kennis en ervaring in huis en stelt opgeleide ruitenwassers ter beschikking.

Meer dan redenen genoeg dus om de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen!

Terug naar boven