Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Temse? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Temse voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Temse

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Temse en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Temse (regio Temse) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven