Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Westerlo? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Westerlo als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Westerlo en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Westerlo die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Westerlo (omgeving Westerlo) ? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven