Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Aalbeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Aalbeke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s logisch. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag in Aalbeke en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Aalbeke uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Aalbeke? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven