Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Aalbeke komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Aalbeke als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s simpel. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Aalbeke en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Aalbeke voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Aalbeke (omgeving Kortrijk) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven