Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Aalst? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Aalst

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Aalst en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Aalst voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Aalst (omgeving Aalst)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Wat je moet weten over de vacature voor storingstechnieker in Aalst

Hoe ziet het takenpakket van een storingstechnieker in Aalst eruit?

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je bereidt daarnaast de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborgt de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot installeer en controleer je nieuwe onderdelen van machines.

Waar kan ik werken als storingstechnieker in regio Aalst?

Je talenten als storingstechnieker aanwenden? Dat kan bij Techni Masters! Onze activiteiten verspreiden zich over heel Vlaanderen, er wordt steeds gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en vervoeg ons team.

Werkt een storingstechnieker in Aalst in een ploegensysteem?

Aangezien wij werkzaam zijn voor internationale productie-omgevingen, werk je bij ons in ploegverband. In het aantal ploegen dat je wenst te werken, is natuurlijk je eigen keuze. Meer informatie over de job vind je op de vacaturepagina van Techni Masters.

Wat is het loon van een storingstechnieker in Aalst?

Onze lonen starten vanaf €16.50 per uur, afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd in je carrière als technieker. Bovenop je loon krijg je tal van aantrekkelijke extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een netto dagvergoeding, ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart die je zowel voor werk- als privédoeleinden mag gebruiken. Bovendien ontvang je een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om jouw job naar behoren uit te voeren.

Terug naar boven