Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Aalter komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Aalter

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Aalter en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Aalter voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Aalter (omgeving Aalter) aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven