Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Aartrijke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Aartrijke voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken in regio Aartrijke als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Aartrijke en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Aartrijke (regio Zedelgem) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze werknemers horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven