Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Alveringem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Alveringem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Alveringem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Alveringem hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Alveringem aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven