Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Antwerpen? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Antwerpen hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Antwerpen

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Antwerpen en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Antwerpen (omgeving Antwerpen) ? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Veelgestelde vragen over de vacature van storingstechnieker in Antwerpen

Waaruit bestaat het takenpakket van een storingstechnieker in Antwerpen?

Je staat als storingstechnieker in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je waarborgt de kwaliteit en productiviteit van het machinepark en je zorgt voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart. Wanneer er tot slot nieuwe onderdelen voor machines nodig zijn, installeer en controleer jij die.

Voor welk bedrijf kan ik werken als storingstechnieker in regio Antwerpen?

Een job als storingstechnieker? Die vind je bij Techni Masters! Onze activiteiten zitten verspreid over heel Vlaanderen, daarbij kijken we steeds naar een opportuniteit nabij je eigen woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Hoe ziet het werkschema van een storingstechnieker in Antwerpen eruit?

Onze Techni Masters werken in internationale productie-omgevingen volgens een ploegverband. Je kiest zelf het aantal ploegen. Op de vacaturepagina van Techni Masters vind je meer informatie over de job.

Hoeveel verdient een storingstechnieker in Antwerpen?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven