Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Anzegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experts. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Anzegem hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Anzegem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Anzegem en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Anzegem aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven