Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Aspelare? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Aspelare

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in omgeving Aspelare. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Aspelare uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt een baan als storingstechnieker in regio Aspelare je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven