Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Aspelare? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Aspelare

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Aspelare en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Aspelare hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Aspelare (omgeving Ninove) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven