Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Asper? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Asper als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Asper en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Asper hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Asper (omgeving Gavere) ? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven