Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Assenede? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Assenede

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Assenede en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Assenede hun job uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Assenede (omgeving Assenede) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven