Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Astene? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Astene als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Astene en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Astene voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als onderhoudstechnieker in Astene (regio Deinze) helemaal iets voor jou? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven