Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Avelgem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Avelgem als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Avelgem en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Avelgem hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Avelgem? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven