Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Avelgem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Avelgem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Avelgem en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Avelgem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Avelgem (omgeving Avelgem)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven