Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Baardegem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Baardegem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in regio Baardegem. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Baardegem voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Baardegem? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven