Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Baardegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Baardegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Baardegem en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken specialisten. Al onze onderhoudstechniekers in Baardegem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Baardegem (omgeving Aalst) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven