Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Baasrode? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Baasrode voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en gaat proactief te werk. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Baasrode

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in regio Baasrode en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Baasrode? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven