Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Bachte-Maria-Leerne? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Bachte-Maria-Leerne voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Bachte-Maria-Leerne

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Bachte-Maria-Leerne en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Bachte-Maria-Leerne aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven