Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Bachte-Maria-Leerne? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bachte-Maria-Leerne

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Bachte-Maria-Leerne en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Bachte-Maria-Leerne voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Bachte-Maria-Leerne (omgeving Deinze) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven