Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Balegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Balegem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Balegem en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Balegem voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Balegem (omgeving Oosterzele) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven