Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Bassevelde? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Bassevelde voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Bassevelde

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Bassevelde en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Bassevelde (regio Assenede) aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven