Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Beernem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. De storingstechniekers in Beernem die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Beernem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s simpel. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Beernem en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Beernem (regio Beernem) ? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven