Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Beerse? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De storingstechniekers in Beerse die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beerse

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Beerse en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Beerse (omgeving Beerse) je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven