Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Beerse? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Beerse uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Beerse

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in regio Beerse en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Beerse? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven